Prati nas

Kanye West: Paparaci treba meni da plaćaju!

Muzika

Kanye West: Paparaci treba meni da plaćaju!

Kanye West kaže da je potpuno jedinstven i poseban

Američki reper Kanye West u intervjuu za engleski BBC radio pričao je o karijeri, devojci, porodici, paparacima i slavi.

Kanye West nikada nije imao problem sa samopouzdanjem. Neki bi rekli da ga ima i previše.  No, poznati reper smatra da je njegov višak samopouzdanja potpuno opravdan, jer ne postoji niko ko je kao on. Muzičar je u intervjuu o sebi na momente pričao u trećem licu i rekao da muziku pravi trodimenzionalnom, sa željom da ona utiče na publiku u lošem ili dobrom smislu.

”Da nije bilo mojih roditelja i mog dede koji su se borili za građanska prava ne bi bilo ni moje kreativnosti. Da nije bilo Michaela Jacksona i nejgovih spotova ne bi bilo ni mene. S tim što sam ja kao umetnik razbio staklo do kog je Michael došao, otišao sam dalje. Ja sam proizvod. Ne želim samo da budem dizajner, muzičar, arhitekta, već proizvod u globalu”– kaže West.

”Ne postoji osoba koja je poput mene ili ukoliko i postoji ona ćuti. Ljudi stalno negativno komntarišu mene i moj rad, iako sam toliko dao za deset godina”– izjavio je Kanye i rekao da je on najveći roker među reperima. Kada je pre šest godina dizajnirao kožne pantalone Fendi ga je odbio, zato kaže da je rep novi rokenrol, a on najveći među rokerima.

Za devojku Kim Kardashian kaže da mu dala sve što mu je potrebno: porodicu i oslonac. ”Ona mi je dala sve. Bila je u tako moćnoj situaciji da je mogla da me voli, a da mi ne traži novac. To je veoma teško za mene da nađem”. Osvrnuo se i na kazne koje dobija zbog napada na paparace. Kanye kaže da oni treba njemu da naplaćuju slikanje, a ne da on mora bilo šta da plaća.

Pogledajte delić ovog intervjua.

 

D. J. / Tracara.com


Loading...
6 komentara

6 Comments

 1. Jovan

  24. 09. 2013. at 16:57

  Ne merem pogledati. :)

 2. ZaZarazna

  24. 09. 2013. at 18:18

  Čovek je ono što misli da jeste, on o sebi misli najbolje. Njegov uspeh se ne može poreći. Srbiji fali muškaraca sa pravim argumentovanim samopouzdanjem. Plašljivaca, egocentrika i maminih kmeza imamo za izvoz..ukoliko ih neko želi

 3. aaa

  24. 09. 2013. at 21:24

  Od kada je MJ umro stalno se poredi s njim, čak govori da je
  otišao korak dalje od njega, što je po meni smiješno…
  btw. inače taj lik uopće nije popularan nigdje izvan Amerike, al hajd…

 4. Kaya

  25. 09. 2013. at 12:18

  Nikad necu razumeti zasto ovi reperi iz Amerike stalno same sebe uporedjuju sa kraljom POPA?!

 5. MJ's wife

  27. 09. 2013. at 12:59

  yes, Michael Jackson, loveee <3

 6. คลิปโป้

  29. 09. 2013. at 07:15

  Hi my personal family member! I must point out that this informative article is definitely awesome, pleasant created and are available using roughly just about all very important infos. I wish to search additional content like that .

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top