Connect with us

Kanye West: Paparaci treba meni da plaćaju!
Muzika

Kanye West: Paparaci treba meni da plaćaju!

Kanye West kaže da je potpuno jedinstven i poseban

Američki reper Kanye West u intervjuu za engleski BBC radio pričao je o karijeri, devojci, porodici, paparacima i slavi.

Kanye West nikada nije imao problem sa samopouzdanjem. Neki bi rekli da ga ima i previše.  No, poznati reper smatra da je njegov višak samopouzdanja potpuno opravdan, jer ne postoji niko ko je kao on. Muzičar je u intervjuu o sebi na momente pričao u trećem licu i rekao da muziku pravi trodimenzionalnom, sa željom da ona utiče na publiku u lošem ili dobrom smislu.

”Da nije bilo mojih roditelja i mog dede koji su se borili za građanska prava ne bi bilo ni moje kreativnosti. Da nije bilo Michaela Jacksona i nejgovih spotova ne bi bilo ni mene. S tim što sam ja kao umetnik razbio staklo do kog je Michael došao, otišao sam dalje. Ja sam proizvod. Ne želim samo da budem dizajner, muzičar, arhitekta, već proizvod u globalu”– kaže West.

”Ne postoji osoba koja je poput mene ili ukoliko i postoji ona ćuti. Ljudi stalno negativno komntarišu mene i moj rad, iako sam toliko dao za deset godina”– izjavio je Kanye i rekao da je on najveći roker među reperima. Kada je pre šest godina dizajnirao kožne pantalone Fendi ga je odbio, zato kaže da je rep novi rokenrol, a on najveći među rokerima.

Za devojku Kim Kardashian kaže da mu dala sve što mu je potrebno: porodicu i oslonac. ”Ona mi je dala sve. Bila je u tako moćnoj situaciji da je mogla da me voli, a da mi ne traži novac. To je veoma teško za mene da nađem”. Osvrnuo se i na kazne koje dobija zbog napada na paparace. Kanye kaže da oni treba njemu da naplaćuju slikanje, a ne da on mora bilo šta da plaća.

Pročitajte još i:  Madonna otvoreno o iluminatima i Kanye Westu

Pogledajte delić ovog intervjua.

 

D. J. / Tracara.com

Loading...
6 Comments

6 komentara

 1. Jovan

  24/09/2013 at 4:57 pm

  Ne merem pogledati. :)

 2. ZaZarazna

  24/09/2013 at 6:18 pm

  Čovek je ono što misli da jeste, on o sebi misli najbolje. Njegov uspeh se ne može poreći. Srbiji fali muškaraca sa pravim argumentovanim samopouzdanjem. Plašljivaca, egocentrika i maminih kmeza imamo za izvoz..ukoliko ih neko želi

 3. aaa

  24/09/2013 at 9:24 pm

  Od kada je MJ umro stalno se poredi s njim, čak govori da je
  otišao korak dalje od njega, što je po meni smiješno…
  btw. inače taj lik uopće nije popularan nigdje izvan Amerike, al hajd…

 4. Kaya

  25/09/2013 at 12:18 pm

  Nikad necu razumeti zasto ovi reperi iz Amerike stalno same sebe uporedjuju sa kraljom POPA?!

 5. MJ's wife

  27/09/2013 at 12:59 pm

  yes, Michael Jackson, loveee <3

 6. คลิปโป้

  29/09/2013 at 7:15 am

  Hi my personal family member! I must point out that this informative article is definitely awesome, pleasant created and are available using roughly just about all very important infos. I wish to search additional content like that .

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top