Connect with us

Kendall Jenner uvećala usne?

Foto

Kendall Jenner uvećala usne?

Da li to Kendall Jenner pokušava da ukrade slavu svoje sestre Kylie koja se ne pojavljuje u javnosti? Čini se da je tako, ako je suditi po novim fotografijama nastalim na dodeli Zlatnih globusa.

Dvadesetdvogodišnja manekenka pojavila se na crvenom tepihu usana punijih nego ranije, zbog čega je javnost komentarisala da je krenula stopama mlađe sestre, kojoj su pune usne zaštitni znak.

Iako je nosila karmin boje kože, Kendall nije uspela da sakrije činjenicu da je posetila plastičnog hirurga nekoliko nedelja ranije i uvećala usne. Ovo su odmah primetili tviteraši, koji su zgranuto upitali – šta je manekenka uradila od sebe.

WENN.com

Loading...

3 Comments

3 komentara

 1. Vanesa

  08/01/2018 at 10:20 pm

  Povećala ih je ona još odavno, ali definitivno i dalje najprirodnija sestra

 2. Marko

  08/01/2018 at 11:24 pm

  Meni je bas nebitno sto se svi loze na “prirodno”, kendall je uradila par stvari ali ima neku harizmaticnu lepotu, sto je sjajno jer nema jaku licnost kao npr khloe. Meni licno najlepsa od njih je Kourney i najbolja riba, i bas me briga da l je “natural”

 3. Ana

  09/01/2018 at 4:39 pm

  Ova Kendall je meni definitivno najljepša od sestara, sto se tice usana mislim da je olovkom iscrtavala preko ruba usana, pa zato djeluju punije.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ne propustite

To Top