Left_Related Kevin Spacey objavio da je gej nakon optužbi za seksualno uznemiravanje – Tračara 
Connect with us

Kevin Spacey objavio da je gej nakon optužbi za seksualno uznemiravanje

LGBT

Kevin Spacey objavio da je gej nakon optužbi za seksualno uznemiravanje

Kevin Spacey objavio je u nedelju uveče da je gej, nakon što ga je kolega Anthony Rapp optužio za seksualno uznemiravanje.

Rapp, kome je danas 46-godina, ispričao je BuzzFeedu da su se on i Spacey sreli 1986. godine na Broadwayu. Spacey je tad imao 26, a Rapp 14.

Jedne večeri, Spacey je pozvao Rappa u svoj apartman na žurku, no u sobi nije bilo nikoga sem pijanog Kevina. “Nosio me je na ramenima kao što mladoženja nosi mladu, a potom je legao preko mene,” ispričao je glumac i dodao da je bio svestan da stariji kolega želi da ga iskoristi seksualno.

Spacey, o čijoj seksualnosti se godinama piše u medijima, na Twitteru je objavio saopštenje u kome navodi da se ne seća ovog događaja.

“Veoma cenim Anthonyja Rappa. Ova priča me je zgrozila i iskreno je se ne sećam jer je bila pre 30 godina. Ukoliko sam se tako ponašao, dužan sam mu najiskrenije izvinjenje za pijanog ponašanje i žao mi je zbog osećanja koji nosi godinama,” napisao je Spacey a potom ispričao još nekoliko stvari o sebi.

“Ova priča me je ohrabrila da kažem neke stvari o sebi. Znam da se o tome priča godinama, pre svega jer čuvam svoju privatnost. Kao što meni najbliži znaju, u životu sam imao veze i sa muškarcima i sa ženama. Sada biram da živim kao gej muškarac. Želim da se suočim iskreno sa ovim stvarima, a moram početi od sebe,” napisao je on.Loading...
2 Comments

2 komentara

 1. aaa

  30/10/2017 at 9:55 pm

  Najdraži glumac oduvijek!
  A i nije neka novina da je gay, realno!

 2. Adora

  31/10/2017 at 1:22 am

  @aaa, ali je novina da je tvoj “najdrazi glumac” pedofil…pedofil !

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ne propustite

Oglas

Poslednje vesti

Popularno

Oglas

Loading...
To Top