Connect with us

Kežman napao bivšu suprugu?

Extra

Kežman napao bivšu suprugu?

Kežman sa suprugom i decom

Prema pisanju dnevnih listova, proslavljeni fudbaler napao je svoju bivšu suprugu!

Mateja Kežman sukobio se pre nekoliko dana sa svojom suprugom Emilijom, od koje je rastavljen. Do sukoba je došlo u njenom stanu, nakon čega je ona pozvala policiju koja je intervenisala.

“Mateja je, očigledno prethodno iznerviran, došao u stan na Vračaru gde Emilija živi sa decom i odmah je počeo da viče. Kako sam čuo, tokom svađe nije birao reči, pa se ona, kako je kasnije ispričala, zabrinula za bezbednost i tako uplašena pozvala policiju kako bi sprečila eventualni fizički obračun,” priča blizak izvor, koji dodaje da je policija brzo reagovala.

“Policija je brzo došla i situacija se smirila. Dok ih nije videla na vratima, Emilija je bila u panici. Ovo je bio veliki šok za nju. Pretpostavljam da je Kežmanov povod za ovakvu žučnu svađu i napad na suprugu bio intervju koji je ona dala pre nekoliko dana za jedne novine u kome spominje da nije brižan otac i da za decu pita SMS-ovima. Mateja i Emilija su dali izjave policiji tako da ćemo videti kako će se sve završiti,” završava izvor.

Emilija nije želela da komentariše ovaj nemili događaj. “Nije me fizički napao. Nismo se fizički obračunavali. Ne mogu da dajem nikakve informacije o tome,” rekla je ona, dodavši da su deca bila u stanu.

Matija Kežman je, sa druge strane, demantovao da se išta slično dogodilo. “Bože, kakva glupost! Ima li kraja lažima i glupostima. I još jednu stvar da ti kažem i to napiši takođe. Razapeli ste Gospoda Isusa Hrista, pokušavate isto sa mitropolitom Amfilohijem, vladikom Artemijem, pa šta ja jadni mali i grešni mogu da očekujem od vas… Da vam Bog oprosti svaku laž i svako slovo koje ste napisali i izgovorili! Zbogom!”

P.Ž./Tračara, foto: Svet.rs
Pročitajte još i:  "Gejša" optužena za prostituciju!
Pročitaj ceo tekst
Oglas
Loading...
7 Comments

7 komentara

 1. ZaZarazna

  27/01/2013 at 10:07 am

  Nije svaki muuškarac ili žena sposoban i spreman za roditeljstvo, ali svako ima mogućnost da razmisli o tome. Planeta je prenaseljena, nema više potrebe za “nekontrolisanim razmnožavanjima”, a ljubav iz bajke provaljena i precenjena. Deca su deca samo malo vremena, onda postaju ljudi koji neće biti “zahvalni” mami i tati za ovakve predstave..

 2. maja.podgorica

  27/01/2013 at 11:47 am

  On stavlja sebe u istu rečenicu sa Gospodom Isusom, Amfilohijem i Artemijem. Bože sačuvaj, čovek je baš podilkanio.

  Jadna žena, jadna deca.

 3. ella_

  27/01/2013 at 2:17 pm

  Gdje ima dima, ima i vatre… Nemoguce da su novinari bas cijelu situaciju izmislili!

 4. A person.

  27/01/2013 at 5:27 pm

  Za ovakve debile poput Kežmana teško da ima pomoći.

 5. MILJANA

  27/01/2013 at 7:04 pm

  koji retard

 6. neko ko gotivi vladu

  28/01/2013 at 11:23 am

  Bas je razocarao mnogo ljudi…

 7. pifi

  29/01/2013 at 8:52 pm

  Pobozan, pobozan, a ovamo…

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top