Search
Close this search box.

Kežman napao bivšu suprugu?

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Kežman sa suprugom i decom

Prema pisanju dnevnih listova, proslavljeni fudbaler napao je svoju bivšu suprugu!

Mateja Kežman sukobio se pre nekoliko dana sa svojom suprugom Emilijom, od koje je rastavljen. Do sukoba je došlo u njenom stanu, nakon čega je ona pozvala policiju koja je intervenisala.

„Mateja je, očigledno prethodno iznerviran, došao u stan na Vračaru gde Emilija živi sa decom i odmah je počeo da viče. Kako sam čuo, tokom svađe nije birao reči, pa se ona, kako je kasnije ispričala, zabrinula za bezbednost i tako uplašena pozvala policiju kako bi sprečila eventualni fizički obračun,“ priča blizak izvor, koji dodaje da je policija brzo reagovala.

„Policija je brzo došla i situacija se smirila. Dok ih nije videla na vratima, Emilija je bila u panici. Ovo je bio veliki šok za nju. Pretpostavljam da je Kežmanov povod za ovakvu žučnu svađu i napad na suprugu bio intervju koji je ona dala pre nekoliko dana za jedne novine u kome spominje da nije brižan otac i da za decu pita SMS-ovima. Mateja i Emilija su dali izjave policiji tako da ćemo videti kako će se sve završiti,“ završava izvor.

Emilija nije želela da komentariše ovaj nemili događaj. „Nije me fizički napao. Nismo se fizički obračunavali. Ne mogu da dajem nikakve informacije o tome,“ rekla je ona, dodavši da su deca bila u stanu.

Matija Kežman je, sa druge strane, demantovao da se išta slično dogodilo. „Bože, kakva glupost! Ima li kraja lažima i glupostima. I još jednu stvar da ti kažem i to napiši takođe. Razapeli ste Gospoda Isusa Hrista, pokušavate isto sa mitropolitom Amfilohijem, vladikom Artemijem, pa šta ja jadni mali i grešni mogu da očekujem od vas… Da vam Bog oprosti svaku laž i svako slovo koje ste napisali i izgovorili! Zbogom!“

P.Ž./Tračara, foto: Svet.rs

POSLEDNJE VESTI