Prati nas

Khloe Kardashian organizovala darivanje bebe

Foto

Khloe Kardashian organizovala darivanje bebe

Ekstravagantna zabava organizovana je nekoliko nedelja pre porođaja TV zvezde.

Khloe Kardashian okupila je porodicu i plejadu svojih poznatih prijatelja u subotu popodne, u čast kćerke koju će ona i Tristan Thomspon uskoro dobiti. TV zvezda organizovala je darivanje bebeodnosno baby shower u velikoj dvorani hotela Bel Air u Los Anđelesu, a kako izvor blizak poznatoj porodici kaže, nisu štedeli kada je organizacija bila u pitanju.

“Zabava je bila zaista ekstravagantna. S obzirom na to da nisu pazili koliko troše, ne čudi što je sve bilo divno i savršeno. Khloina porodica pomogla joj je u organizaciji velikog događaja, pa nisu mogli da dočekaju da vide njenu reakciju na događaj,” kaže izvor i dodaje: “Cela sala bila je u roze tonu, sa preko hiljadu ružičastih cvetova na sve strane. Sve je izgledalo kao velika roze bašta.”

 

Buduća mama nosila je haljinu boje kože i roze kaput, a milioni pratilaca na društvenim mrežama imali su prilike da vide kako je izgledao ovaj divan dan: KoKo i njeni prijatelji objavili su na desetine fotografija.

Među gostima, koji su morali da nose roze, našle su se baka Mary Jo Campbell, Kim Kardashian, njena kćerka North, Kris Jenner, Kendall Jenner, Kylie Jenner, Kourtney Kardashian sa kćerkom Penelopom. Zabavi se nakon sat vremena priključio i tata Tristan Thompson.

A sem poklona za bebu, Khloe je obeležila i rođendane svoje tri najbolje drugarice: Malika, Khadijah Haqq i Jen Atkins dobile su tortu u obliku jednoroga od svoje prijateljice, ali i rođendansku pesmu.loading...
1 komentar

1 komentar

  1. Minaž

    11. 03. 2018. at 15:59

    Znaci kiklop ce da rodi bebu. Cestitke!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Foto

Poslednje vesti

Reklama

Teenstar.rs

Popularno

To Top