Prati nas

Khloe Kardashian otkriva: Evo kako da izgledate mršavo na fotkama

Foto

Khloe Kardashian otkriva: Evo kako da izgledate mršavo na fotkama

Želite da izgledate fit na svim fotkama? Khloe vam otkriva svoje tajne

Kao jedna od najpraćenijih žena na svetu, Khloe Kardashian zna kako da napravi odličnu fotku. A svoje male tajne je odlučila da otkrirje i široj javnosti.

Khloe se ovog vikenda oglasila na svojoj aplikaciji i svim pratiocima otkrila kako da izgledaju mršavo i savršeno na fotografijama.


”Lutke, znate da nisam ljubitelj filtera i da nisam neko ko voli ili neko ko mrzi Photoshop, ali ovo su par trikova pomoću kojih vaše telo ima da izgleda savršeno na fotkama”, započela je svoju priču Khloe uz obećanje da ovi trikovi zaista funkcionišu. A evo i koje trikove je navela.

Rijaliti zvezda kaže da pre svega treba da pronađete savršen ugao fotografisanja i dodaje da je najbolje kada vas vaš fotograf slik odozgo. ”Ako vas slika odozdo, izgledaćete kao da ste 10 dana jeli bez pravila”, kžeKhloe.

Ona dodaje i da je odabir odeće jako bitan kada su odlične fotografije u pitanju. Savetuje vas da birate crnu odeću i odeću na veritkalne pruge. ”Izbegavajte horizontalne pruge i printove ako planirate da budete u centru fotografije”, kaže rijaliti zvezda, pa otkriva svoj poslednji trik – pozu:

”Zategnite ruke i ramene. Ruke stavite na kukove. Dobijate bonus bodove ako stanete sa strane. Ramena nazad i što dalje od ušiju”, rekal je Khloe za kraj.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Foto

To Top