Prati nas

Kim Kardashian: Rekli su mi da neću moći da imam decu

Extra

Kim Kardashian: Rekli su mi da neću moći da imam decu

Nije uvek bila samopouzdana kao danas ( foto: US Magazine )

Nije uvek bila samopouzdana kao danas ( foto: US Magazine )

U najnovijem intervjuu za magazin Elle, Kim Kardashian otvoreno govori o trudnoći, svom telu, kao i nedostatku samopouzdanja.

“Bila sam jako nesrećna jer su mi čak 3 doktora potvrdila da nikad neću moći da zatrudnim. Čak sam planirala da zamrznem jajne ćelije, ali onda sam saznala da sam trudna. Želim da North West ima bar još jednog brata i sestru jer sam i ja rasla u velikoj porodici i želim isto za nju. Ali, ako to ne bude moguće prirodnim putem pristupićemo vantelesnoj oplodnji”, podelila je je svoje planove o proširenju porodice supruga Kanye Westa.

Samopouzdanje je gradila godinama ( foto: US Magazine )

Samopouzdanje je gradila godinama ( foto: US Magazine )

Iako su fotografije njenog obnaženog tela izazvale oprečne reakcije, Kim priznaje kako ne mari mnogo zbog toga jer su prošli dani kada nije verovala u sebe. Priznaje kako je mrzela svoje telo i kako je često sedela u kupatilu, plakala i molila se da njene grudi prestanu da rastu. Tada u modi nisu bile žene sa oblinama, ali sada joj je drago što je pružila podršku i ulila samopouzdanje i ženama koje nisu mršave kao modeli.

“Danas sam sigurna u sebe, ali nije uvek bilo tako. Samopouzdanje sam gradila godinama i zato je sada tako jako”, priznala je Kim.

Na kraju intervjua je dodala kako smatra da će njena polusestra Kendall Jenner biti velika zvezda i da će čak postići mnogo više nego ona sama.


Loading...
5 komentara

5 Comments

 1. melani

  04. 12. 2014. at 19:27

  znam kako se osecas Kim..i meni i mom suprugu to vec dve godine govore ali mi se nadamo u bolje sutra..nikada ne bih rekla da ce i mene to da snadje a kao mladja gledala sam par filma o toj temi i uvek se pitala kako je tim ljudima i sad znam!!!!!

 2. Marijana

  04. 12. 2014. at 19:56

  @Melani Moj brat i njegova zena se bore vec 9 godina da bi dobili bebu i jos uvijek nije doslo do toga, ali njima nikada nije receno da nece imati djecu, i sve se cinilo ok, ali eto nije se desilo, i kada su vec nakon 3 godine htjeli raditi umjetnu oplodnju niko im nije pustio jer su premladi, a sada vec u tridesetima oboje i odobrena je vantjelesna, pa se svi nadamo da ce i uspjeti. Samo se vi volite i vjerujte u cuda, jer cuda postoje. Zelim vam da vam se zelja ubrzo ostvari, jer znam kako je divno biti roditelj, i taj zelim da to osjete svi ljudi na svijetu :)

 3. Jelena

  04. 12. 2014. at 20:19

  Od svoje 19 godine znam da necu moci imati djecu. Ali opet se uzdam u modernu medicinu i cuda…

 4. leMi

  05. 12. 2014. at 03:27

  Zao mi je i tog jednog sto imas. Kad ga vidim u krznu i cipkastim stvarima u dve godine, zgrozim se…

 5. Karfiol

  05. 12. 2014. at 09:32

  Meni su 4 lekara potvrdila da necu moci imati decu, dali mi neke bvzv terapije da bi mi se bar ciklus regulisao, i posle par meseci ja zatrudnim na keca! Jedina sansa da 100% ne mozete imati decu jeste ako nemate jajnike ili matericu! Sve ostalo se da srediti. Ne ocajavajte!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top