Connect with us

Kim Kardashian zaradila 10 miliona u 4 dana

Extra

Kim Kardashian zaradila 10 miliona u 4 dana

Ono što je posebno impresivno jeste činjenica da Kardashianka nije uložila ni centa u marketing.

Verovatno ste čitali bajku o kralju Midi, koji je pretvarao u zlato sve što dotakne, a moderna verzija ove bajke u glavnoj ulozi imala bi Kim Kardashian West, majstora marketinga.

Šta god da ona pusti u prodaju rasproda se u rekordnom roku, pa je takav sluačj i sa limitiranim izdanjem parfema, koje je rasprodala u samo četiri dana. Kim je tri mirisa – Bae, BFF i Ride Or Die – pustila u prodaju pre nekoliko dana, a poslala je ih i svim svojim celebrity neprijateljima.

Tokom četiri dana prodato je više od 300.000 bočica od 30 mililitara, a Kim je ukupno zaradila oko 10 miliona dolara.

Ono što je posebno impresivno jeste činjenica da Kardashianka nije uložila ni centa u marketing – parfeme je promovisala isključivo putem društvenih mreža.

Pročitaj ceo tekst
Oglas
Loading...
2 Comments

2 komentara

  1. glambert

    08/02/2018 at 7:55 pm

    kardashianke su stvarno fenomen sto rece jedna u komentaru neki dan

  2. lulu

    09/02/2018 at 7:12 am

    Ova žena je genije. Ovoliko ne bi zaradio ni naučnik sa Nobelom u ruci da je izmislio bežični prenos struje. Prodati bočice mirišljave vodice na neviđeno na ovakav način, nemati trgovine, trgovce, dostavu, promociju je sulud uspeh. Bogami je “povukla nogom” i zašla u potpuno novu sferu trgovine. Ruku na srce stvarno joj treba odati priznanje za marketing, pa šta god mi mislili o njoj.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top