Prati nas

Klinci porodice Džekson: napad električnim omamljivačem?!

Vesti

Klinci porodice Džekson: napad električnim omamljivačem?!

Nažalost, ponovo totalno bizarne novosti iz porodice Džekson. Naime, trinaestogodišnji sin Džermejna, rođenog brata Majkla Džeksona, nabavio je električni omamljivač i sa njim napao najmlađe Majklovo dete.

Trinaestogodišnji Jafar, kupio je(?!) ovu ozbiljnu spravu, koja se uglavnom koristi kada je reč o ozbiljnom, profesionalnom obezbeđenju, i navodno je želeo da naudi i zastraši malog Blenketa, koji ima svega osam godina.

Kako pišu američki tabloidi, u sve ovo se umešalo i odeljenje policije za dečiju delikvenciju koji su oduzeli oružje klincima i situaciju nazvali “jako ozbiljnom”. Sa druge strane, porodica Džekson izdala je saopštenje u kome ne poriče da je ovo oružje nađeno kod dece, ali tvrde da ni do kakvog sukoba, niti povrede nije došlo.

Zaista ne mogu da verujem! Zar Majklovoj deci nije bilo dovoljno traume u poslednjih nekoliko meseci???

Loading...


6 komentara

6 Comments

 1. leptirko

  03/03/2010 at 1:26 pm

  Cela ta porodica je luda, posebno otac

 2. Dajana

  03/03/2010 at 2:45 pm

  jadna deca……

 3. Dajana :))))))

  19/03/2010 at 8:20 pm

  lud si ti leptirko!…..zasto otac lud ?..on zaradi 10 miliona za godinu dana..lud covek to nemoze…lud covek ne pise pesme …lud covek ne bi cuvao , pazio na svoju decu ..ostavio bi ih negde na ulici…niko nebi ludog coveka proglasio za Kralja popa!!

 4. Sajy

  06/04/2010 at 12:03 pm

  zasto lud???????? to nije fer on je spasavao svet i pomagao ljudima…!!! MICHAEL JE KRALJ

 5. Dajana :))))))

  10/04/2010 at 2:33 pm

  tako je Sajy!! :))))

 6. Tijana

  12/10/2012 at 9:26 pm

  Ova porodica i ta deca su mnogo toga prezivela za kratko vreme. Cela familija je jos uvek u soku i konfziji jos nisu svesni stvari koje su se dogodile. Nazalost to je tuzna stvarnost…Ali mislim da je Majklovoj deci najteze jer su izgubili oca sa kojim su bili bliski koji ih je stitio i iskreno voleo. Traume ce jos dugo osecati i nositi u sebi. Jako je tesko kad se izgubi neko kog jako volis i za koga si vezan. Toj deci je najteze.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top