Search
Close this search box.

Oglasila se i ćerka Michaela Jacksona povodom najnovijeg skandala

(foto: Instagram)

Saznaj sve o Survivoru pre drugih!

Prijavi se na naš newsletter odmah i informacije dobijaš pre drugih!

(foto: Instagram)

U kući Michaela Jacksona je nedavno otkrivena velika kolekcija dečije po**ografije. Smatra se da je kolekciju sakupio upravo legendarni pevač, koji je poslednje godine života proveo po sudovima dokazujući svoju nevinost. Naime, kako prenose inostrani mediji, njegov dom je bio ispunjen fotografijama nage dece, ali i sadomazohističkim prizorima, kojima je, navodno, ucenjivao i primoravao maloletnike na intimne odnose. Celu situaciju prokomentarisala je i njegova 18-godišnja ćerka, Paris Jackson.

Ona je na svojim društvenim mrežama postavila fotografiju oca iz spota Scream, na kojoj pevač pokazuje srednji prst svetu. Njen izbor za ovaj spot nije slučajan. Pesma je svojevrsna osveta tabloidima koji su ga 1993. godine optužili za seksualno zlostavljanje.

„Tired of injustice. Tired of the schemes. The lies are disgusting, So what does it mean? (Umoran od nepravde, umoran od intriga, ove laži su odvratne, šta sve ovo znači?“, glasi prva strofa ove pesme.

#mood

A photo posted by Paris-Michael K. Jackson (@parisjackson) on

Mlada Paris je i javno progovorila i rekla svoje mišljenje o celoj situaciji.

„Najdivnije ljude obično najčešće i prozivaju. Ponovo će se dokazati da je moj voljeni otac uvek i zauvek nevin“, napisala je Paris, a potom dodala: „Nažalost, negativne vesti se uvek najbolje prodaju. Pozivam sve vas da ignorišete ovo smeće i parazite koji prave karijeru od klevetanja mog oca“.

Dok ne saznamo šta se krije iza cele priče, podsetimo se Michaelovog hita iz 1995. godine:

POSLEDNJE VESTI