Search
Close this search box.

Nove optužbe protiv kralja popa: hteo da se oženi Emmom Watson?

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

(foto: WENN/Warner Bros.)

Iako je prošlo 7 godina od smrti Michaela Jacksona, oko imena kralja popa se i dalje ispredaju raznorazne priče, a u poslednjih mesec dana je u brojnim svetskim medijima otpočela prava antikampanja, koja ima za cilj da još više sroza uspomenu na jednog od najvećih pop izvođača kog je svet imao. 

Najnovije bizarne optužbe dolaze od njegovog nekadašnjeg privatnog doktora Conrada Murraya, koji je izneo brojne, dosad nepoznate, detalje o Michaelovim navodnim seksualnim sklonostima prema deci, a ove tvrdnje su vezane za Jacksonovu želju da se oženi svojim 5-godišnjim kumčetom Harriet. Prema Conradovom svedočenju, ta želja ga je napustila nakon što je ona odrasla i napunila 12 godina, a to se poklopilo sa opčinjenošću tada 11-godišnjom Emmom Watson, junakinjom filmskog serijala o Hariju Poteru, koju je, takođe, hteo da učini svojom ženom.

Međutim, upitno je može li se verovati Murrayu, budući da ga je sud 2011. godine proglasio krivim za nesavesno vođenje brige o preminuloj legendi, ali nema sumnje da će njegova knjiga To je to, koju čini razotkrivanje svih Jacksonovih tajni, podići veliku prašinu.

Između ostalog, u ovom štivu se nalaze podaci o tome kako je Michael često nosio maske na licu ili se prerušavao u klovna, kako ga devojčice sa kojima je dolazio u kontakt ne bi identifikovale.

Da cela stvar bude još uvrnutija, Conrad Murray tvrdi kako je napisao ovu knjigu kako bi ispunio želju svog bivšeg pacijenta, koji ga je molio da razotkrije bliskog člana porodice, koji ga je izdao i koji, na sličan način, može nauditi i ostatku familije.

Što se, pak, nedavnih optužbi tiče, i pojavljivanju novih po**ografskih materijala u privatnoj zbirci kralja popa, iz policije je potvrđeno da nije u pitanju nikakav novopronađeni materijal, nego sve ono što je bilo poznato sudu još 2005. godine, kao i da je još tada utvrđeno da ništa od toga ne nosi elemente po**ografije nego da je u pitanju deo legalne umetničke kolekcije.

POSLEDNJE VESTI