Prati nas

Kylie Jenner fotošopirala uvo tromesečne ćerke

Foto

Kylie Jenner fotošopirala uvo tromesečne ćerke

Twitterom je pokrenuta debata da li je u redu fotošopirati fotografiju bebe?

Kylie i njen telogranitelj Tim Splash

Kylie Jenner je prošle nedelje bila glavna zvezda na društvenim mrežama, nakon što su fanovi primetili da njena ćerka Stormi neverovatno liči na njenog telogranitelja Tima Chunga, zbog čega je očinstvo repera Travisa Scotta dovedeno u pitanje. Iako je fizička sličnost telogranitelja i Stormi zaista neverovatna, fanovi su sakupljajući dokaze ugledali mali detalj zbog kojeg su žestoko zamerili rijaliti zvezdi.

Naime, posmatrajući do sada objavljene fotografije najmlađeg Jenner člana, fanovi su primetili male nepravilnosti. Zapravo, ako pažljivo pogledate jednu od fotografija, evidentno je da je Kylie fotošopirala uvo tromesečne ćerke. Photoshop nije stran Kardashian/Jenner devojkama, ali fanovi su složni da bebe ne bi trebalo da budu deo ovog trenda.

loading...
1 komentar

1 komentar

  1. Countess

    07. 05. 2018. at 13:24

    Ko to radi? Pa, onaj koji je i sam pun kompleksa i opsjednut tijelom, tj. fizičkim nedostacima (i stvarnim i umišljenim). Ovdje se vjerovatno radi o klempavim ušima, čim je fotošopom smanjila bebi uvo. Za očinstvo ne znam, ali mi jeste čudno to što je rodila bijelu bebu, a otac joj crn ko noć, jer iz takvih veza se obično rode skroz tamnoputa djeca, mada možda je ovo neki izuzetak, sve je moguće…

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Foto

Poslednje vesti

Reklama

Teenstar.rs

Popularno

To Top