Prati nas

Lik Vuka Kostića umire u seriji ‘Ubice mog oca’!?

Televizija

Lik Vuka Kostića umire u seriji ‘Ubice mog oca’!?

U jednom trenutku Vuk Kostić gubi kontrolu nad automobilom, probija bankinu na mostu na Adi i upada u reku.

Popularna serija Ubice mog oca iz nedelje u nedelju iznenađuje gledaoce, a nova epizoda će biti najuzbudljivija do sada. Naime, inspektora Jakovljevića, kog igra Vuk Kostić, automobilom će juriti plaćene ubice koje ga već nedeljama unazad prate.

Jurnjava će biti toliko uzbudljiva da će gledaoci biti prikovani za male ekrane, a producenti serije su veoma ponosni na to kako su snimljeni ovi kadrovi.

U jednom trenutku Vuk Kostić gubi kontrolu nad automobilom, probija bankinu na mostu na Adi i upada u reku. Snimanje ovih kadrova je trajalo nekoliko noći i u to vreme je bio zatvoren ovaj deo Beograda. Scene u kojima automobil upada u reku nije snimio Vuk, već je umesto njega to odradio kaskader Slaviša Ivanović.

“Producenti serije su pregovarali sa kaskaderima iz Bugarske, ali su se na kraju odlučili za tim iz Srbije. Slaviša se odlično snašao u svojoj ulozi i ova scena je jedna od najskupljih u ovoj sezoni popularne serije,”  kaže nam izvor blizak produkciji.

“Ekipa koja radi na ovoj seriji je veoma ponosna na ove kadrove i dali su svoj maksimum da to izgleda svetski. Iako samo sletanje automobila u reku traje nekoliko sekundi, snimanje je trajalo nekoliko dana. Dva automobila su uništena dok su snimani ovi kadrovi, a najveća poteškoća bila je izvaditi ih iz reke,” dodaje izvor Blica.

 

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Televizija

To Top