Search
Close this search box.

Milica Pavlović: Istina o odnosu sa Vukom Kostićem

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Foto: Instagram Milica Pavlović intrigira privatnim životom već godinama, iako o njemu retko priča, a mediji je još ređe povezuju sa drugim muškarcima.
Zbog toga je svaki muškarac u njenom okruženju obeležen kao potencijalni partner. Javnost je ostala iznenađena kada se na njenom rođendanu pojavio glumac Vuk Kostić, a Milica je sada iznela istinu o njihovom odnosu.
Foto: Instagram
„Vuk i ja se poznajemo dugi niz godina, upoznali su nas zajednički prijatelji i u odličnim smo odnosima,“ počela je pevačica. „Pre možda dve godine smo radili zajednički editorijal, kada smo se malo bolje upoznali i nastavili da gradimo odnos,“ istakla je Milica i dodala da joj je on pomogao tokom pripreme za uligu u seriji Pevačica, u kojoj će uskoro glumiti.
Foto: Instagram
„On mi je bio velika podrška tokom kastinga za seriju, mnogo mi je pomogao svojim znanjem i savetima i veoma sam mu zahvalna na tome. On je jedan od naših najpopularnijih i najuspešnijih glumaca, tako da je njegovo znanje o samoj glumi neverovatno i neupitno,“ završila je ona. Pavlović igra glavnu ulogu u seriji inspirisanoj životom tragično preminule pevačica Jelene Marjanović.

POSLEDNJE VESTI