in

Nakon vesti da je u teškom stanju, oglasio se Vuk Kostić

Drugi put oboleo od korona virusa


Glumac Vuk Kostić je drugi put pozitivan na virus covid-19.

On je pre nekoliko meseci preležao korona virus bez težih simptoma, a nedavno su se pojavile priče da sada ima upalu oba plućna krila, da teško diše, a ponekad i otežano priča.

Vuk se ovim povodom oglasio putem svog Instagram profila ,potvrdio da je ponovo pozitivan na korona virus, ali i demantovao da je u teškom stanju.

„Izmišljaju bezveze. Sve je okej, nema ni upale pluća ni temperature, Bogu hvala. Samo na papiru piše pozitivan. Ovo pišem zbog ljudi koji iskreno brinu. Živ je Vuko, mrtav nije,“ napisao je glumac i obradovao svoje pratioce.

Blic je juče objavio da je glumac opet oboleo od virusa.

„Nedavno je dobio temperaturu, bol u mišićima, kostima, počeo je da kašlje. Odbacivao je svaku mogućnost da je zaražen koronavirusom, jer ga je već preležao“, tvrdi izvor blizak glumcu i dodaje da se po savetu lekara Vuk ipak podvrgao PCR testiranju, čiji ga je pozitivan rezultat iznenadio.

„Znao je da je rezultat tačan jer nije postojao nijedan simptom koji ga je ovoga puta zaobišao, uključujući i upalu oba plućna krila“, dodao je izvor, a prenosi „Blic“.

„Teško diše, čak ponekad teško i govori. Izbegavamo da ga zovemo kako ne bi ulagao napor i kako bi čuvao preko potrebnu snagu, ali pošaljemo mu pokoju poruku, na koju on odgovori kada može i kada ne spava. U svom stilu, šali se i zeza, iako je njegovo trenutno zdravstveno stanje suprotno tome“, navodi izvor.