Connect with us

LOL: Tanja Savić vradžbinama spašava brak!
Extra

LOL: Tanja Savić vradžbinama spašava brak!

Ne zna se hoće li joj vradžbine pomoći! (foto: Kurir)

Ne zna se hoće li joj vradžbine pomoći! (foto: Kurir)

Jedna od popularnijih pevačica Grand produkcije Tanja Savić već nekoliko meseci muči muku sa svojim ljubomornim suprugom Dušanom i pokušava da svim silama spase brak, pa čak ako treba i da konsultuje one mračne.

Naime, Tanja je, prema rečma izvora, u nekoliko navrata posetila vidovnjake kako bi joj pomogli da joj brak konačno profunkcioniše.

“Tanja je danima išla kod jedne vidovite žene na jugu Srbije da joj kaže da li će konačno proći tortura u njenom braku, jer više ne može da toleriše ljubomoru. Dušan se smiri s vremena na vreme i onda počne po starom. Dešavalo se da ne pričaju danima i na kraju se ipak pomire. Da bi bila sigurna, išla je i kod astrologa”, rekao je izvor, dodajući da je Tanji laknulo kada je čula da je čekaju lepe vesti krajem ove godine.

“Mnogi misle da je lepa vest to da bi Tanja ponovo mogla da ostane trudna. Njen suprug bi voleo da ima najmanje petoro dece, ali Tanja bi da gradi karijeru i da ponovo bude jedna od najtraženijih pevačica”, završava izvor, objašnjavajući da je Tanja već ranije svoj brak pokušala da spasi jednom trudnoćom.

Loading...
2 Comments

2 komentara

  1. lela9

    07/08/2015 at 2:19 am

    sejo on je narkoman, tu ni babe ne pomazu

  2. -

    07/08/2015 at 1:07 pm

    Šta ako je narkoman nek ide na lječenje ako mu je da spasi brak on.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top