Prati nas

Lopov koji je opljačkao Kim u Parizu joj je poslao pismo izvinjenja: Evo šta je napisao

Vesti

Lopov koji je opljačkao Kim u Parizu joj je poslao pismo izvinjenja: Evo šta je napisao

(foto: Instagram)

Prošlo je godinu dana od kada je Kim Kardashian pretrpela veliku traumu tokom oružane pljačke u Parizu. Počinioci su srećom uhvaćeni, a Aomar Ait Khedache je sada, kada se bliži suđenje, odlučio da slavnoj rijaliti zvezdi pošalje pismo izvinjenja.

Naime, kako prenose strani mediji, Khedache je Kim poslao pismo napisano na francuskom, koje su kasnije preveli njeni advokati.

”Nakon posmatranja vaših emocija i shvatanja psiholoških oštećenja koje sam vam naneo, odlučio sam da vam pišem. Želim da vam se obratim kao ljudsko biće i da vam kažem koliko žalim zbog mog gesta i koliko me je ganulo i dotaklo da vas  vidim u suzama”, piše u pismu.

Kim je u prošlosti otvoreno priznala kroz kakav je teror prošla tokom pljačke, u strahu da će je silovati i ubiti. Lopov je otkrio da je gledao tu epizodu Keeping Up with the Kardashiansa i da od tada razmišlja potpuno drugačije o svemu.

U pismu je takođe napisano: ”Znajte da se u potpunosti saosećam sa vama. Osećam bol koju ste izrazili vašoj deci, vašem suprugu i vašim bližnjima. Nadam se da će vam ovo pismo pomoći da malo po malo zaboravite traumu koju ste preživeli zbog mene“.

Strani mediji obaveštavaju i da Kim ne veruje u njegove reč i ne namerava da oprosti ljudima zbog kojih je prošla kroz pakao. Smatra da je pismo poslao samo kako bi stekao simpatije pre suđenja.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

Poslednje vesti

Advertisement

Popularno

Advertisement
To Top