Prati nas

Madonna se oglasila nakon razočaravajućeg govora na MTV VMA

Vesti

Madonna se oglasila nakon razočaravajućeg govora na MTV VMA

MTV VMA ne bi bio MTV VMA da nije bilo neprijatnih i gotovo skandaloznih trenutaka. Ni ovogidišnja ceremonija nas nije razočarala po tom pitanju. A zvezda koja je ove godine preuzela titulu najomraženije osobe na dodeli svakako je bila Madonna.

Naime, ikona pop kulture odabrana je da uruči nagradu večeri, tj. nagradu za video godine. A pre samog proglašenja pobednika, fanovi su očekivali od nje da održi govor u čast nedavno preminuloj legendarnoj pevačici Arethi Franklin. Međutim, govor je bio veliko razočarenje jer je Madonna pričala isključivo o sebi i samo u jednom momentu pomenula koleginicu.

Zbog ovog ‘sebičnog’ ponašanja, fanovi su je momentalno osudili na društvenim mrežama. A nakon brojnih negativnih komentara, oglasila se sama Madonna i objasnila šta se zapravo desilo.

”Samo da razjasnim – mene su pitali da uručim video godine, a onda su me pitali i da podelim neku anegdotu iz karijere koja je povezana sa Arethom Franklin. Ja sam podelila deo mog putovanja i zahvalila Arethi jer me je inspirisala. Nisam ni planirala da održim govor u njenu čast. To bi bilo nemoguće u dva minuta u toj galami. Nikada joj to ne bih uradila u onakvom okruženju”, objasnila je pevačica na društvenim mrežama.loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

Poslednje vesti

Reklama

Teenstar.rs

Popularno

To Top