Marko Kon nije dospeo u finale odlukom žirija???

I izašli su i zvanični rezultati odnosno glasovi koji su dospeli polufinalnih večeri Eurosonga 2009. koji se ove godine održao u Moskvi! Hmmmm, imaćete šta da vidite!

Da li je u pitanju greška administratora sajta ili je greška u samim rezultatima glasanja, ne zna se još uvek. Ako je sudeći po ovome što vidite na slici ispod, u finale je trebalo da ide Srbija, jer smo bili deseti, dok su Hrvati bili trinaesti po broju glasova u drugom polufinalu!

Da li je zaista došlo do neke greške i permutovanja Srbije i Hrvatske prilikom proglašavanja zemalja koje idu u finale, ne znam… Ali tako izgleda…

snapevrovizija

Ovih dana očekujemo i reagovanja nadležnih u Izboru za pesmu Evrovizije, koji će nadam se imati opravdanja za tako nešto. Ove rezultate pogledajte i na sajtu Eurosonga, ovde. Ako su za ovaj “propust” krivi administratori sajta, stvarno nemam reči…

Update: Malim istraživanjem došli smo do rešenja ove dileme! Naime, Marko Kon JESTE imao više glasova od Igora Cukrova, ali desetog kandidata koji ide u finale bira stručni žiri! I to je ovoga puta bio Igor Cukrov! Kako to niko nije rekao??? Jeste li vi znali za to?

izvor vesti: www.mmilan.com

Povezane vesti

Back to Top