Search
Close this search box.

Jelena Karleuša otkriva: Pravim se da ne želim da idem na ‘Evroviziju’, jer RTS šalje anonimuse

(foto: Instagram)

Već godinama cela Srbija debatuje da li bi trebalo da pošaljemo Jelenu Karleušu da nas predstavlja na najvećem muzičkom takmičenju Evroviziji. U novom intervjuu poznata pevačica je otkrila da bi se rado takmičila za Srbiju, ali i da ju je više sramota da laže strane medije da ne želi da ide na Evroviziju, dok RTS na takmičenje šalje anonimne pevače.

Naime, nakon velikog nastupa u Truskoj, Karleuša je dala i par intervjua za njihove medije, a gotovo svi novinari su je pitali zašto ne predstavlja Srbiju na evropskom muzičkom festivalu.

„Strani mediji me stalno pitaju o Evroviziji, a ja se pravim da sam ja ta koja neće da ide. Ali u stvari bi trebalo da im kažem istinu. Ekipa sa RTS-a radije će pući ogromne pare i poslati na takmičenje nekog ko nije poznat ni u svom ulazu nego mene ili neku drugu pravu zvezdu’’, iskreno je rekla Karleuša za Informer.

Ona dodaje i da bi građani Srbije trebalo da biraju svog predstavnika na ovom takmičenju, jer Javni servis troši naš novac.

„To su pare nas građana Srbije! Njihove odluke nam se poslednjih godina vraćaju katastrofalnim plasmanom na najpopularnijem muzičkom takmičenju u Evropi. Ne želim nikog da ubeđujem da pošalje mene. Ako RTS smatra da osoba koju svetski mediji dočekuju raširenih ruku nije dobra za predstavljanje svoje zemlje, onda neka im bude, neću se nametati. Mrsko mi je i da pričam više o tome“, rekla je pevačica za kraj.

POSLEDNJE VESTI