Connect with us

Marko Kon- trbušnjacima u finale!
Vesti

Marko Kon- trbušnjacima u finale!

Marko Kon i ekipa u Moskvi imaju jako “zgusnut” raspored. Posle partija koji je organizovao Sakis, ovogodišnji predstavnik Grčke  i proslave na Crvenom trgu povodom Dana Evrope, naši predstavnici na Pesmi Evrovizije organizovali su u svom hotelu druženje sa novinarima u sportskom duhu.

Marko, Milan i igrači pojavili su se u retro trenerkama spremni za takmičenje. Momci i devojka su se ovako obukli, ne bi li promovisali Univerzijadu koja se ovog leta održava u Beogradu. Marko je čak poradio i na svojim trbušnjacima, pa kad je došao do dvadesetog, od novinara je dobio gromki aplauz.

marko-kon

Ono što je još obeležilo evrovizijska dešavanja u Moskvi, su  i spekulisanja da li će se najavljena gej parada održati 16.-og maja ili ne! Gradonačelnik Moskve Jurij Luškov je žestoko protiv ove ideje i čak je izjavo da je homoseksualnost “satanska”… Hmmm, nešto mi ovo poznato zvuči!

U svakom slučaju, videćemo da li će se najvljena parada, u kojoj bi učešće uzeli i mnogi kandidati koji nastupaju na ovogodišnjem Eurosongu, održati ili ne.

izvor: Blic, Press

foto: Blic

Loading...
4 Comments

4 komentara

 1. Wera

  11/05/2009 at 6:24 pm

  Sto na svakom tekstu ostavljas komentare o Kaporu????????

 2. Kut

  11/05/2009 at 10:58 pm

  Gadi mi se!

 3. Obi Van Kenobi

  12/05/2009 at 10:57 am

  Zbog nacina na koji je pobedio na Beoviziji, zelim mu sto losiji plasman na pesmi Evrovizije.
  Nazalost, nasoj dijaspori sta god da serviras, zbog nostalgije dace svoje glasove, pa se ovaj klovn mozda spase totalne bruke.

 4. Veljko

  12/05/2009 at 11:03 am

  29,28,27,26,25,24….

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top