Prati nas

Mili će sa Cecom napuniti “Arenu”!

Vesti

Mili će sa Cecom napuniti “Arenu”!

Kompozitoru Aleksandru Miliću Miliju, osnivaču benda Miligram, san je da napuni Beogradsku arenu, što planira da realizuje uz Cecu Ražnatović.

“Trenutno najveći san benda je da napuni Beogradsku arenu, tako da ću lepo pozvati Cecu da otpeva tri pesme i, eto, Arena će biti puna ko oko! San ostvaren, svi zadovoljni – idealno!”, izjavio je Mili, dodajući da je pevač njegovog benda Alen Ademović jedan od najboljih muških vokala na Balkanu.

“Alen je postao zvanični pevač benda Miligram i smatram da je on jedan od najboljih muških vokala na Balkanu. Dijapazon emocija koje njegov vokal može da pokrije stvarno je neverovatan, a ja u svom radu nekako osećam obavezu da ukrojim taj momenat Balkana u svoja dela, jer smatram da je to ono najvrednije što posedujemo. Spoj različitih žanrova, od roka do muzike s Balkana, sa njegovim glasom definitivno se pretvorio u dobitnu kombinaciju.”

Ovde preslušajte novi album Miligrama!

Izvor i foto: Kurir-info.rs


Loading...
6 komentara

6 Comments

 1. Ksenija

  30. 05. 2012. at 12:09

  Ja nisam neki vatreni Milijev obozavalac, ali mislim da zaista ima odlicne pesme i da bi sa ova dva albuma Miligram 1 i 2 mogao da napuni arenu bez Cece. :)

 2. Jelena

  30. 05. 2012. at 12:16

  Amadeus band je najbolji :))
  Miligram ce tesko napuniti arenu bez ceca.

 3. Jovana :-)

  30. 05. 2012. at 18:36

  Ceci to nikako nije problem! Uspela je da napuni Ušće sa preko 200.000 fanova :-) A još je se Beogradska publika uželela. Jednostavno,Arena će da “gori” :)
  #nohateplease

 4. MM

  30. 05. 2012. at 19:03

  Sa Cecom i Mile Kitić može da napuni Arenu.

 5. rebeca

  30. 05. 2012. at 20:29

  da a ceca ce specijalno pre svog dugo cekanog koncerta da puca recke na svoje fanove sa miligramom…da l je luda…to je kao da pre cele torte prvo pojedes jagodicu, pa se izdrcis cekajuci celu tortu :D

 6. ;;;

  31. 05. 2012. at 17:29

  ceca mafijasica raspala, svaka pevaljka bi bila to sto je ona sad da je imala muza mafijasa koji je slao svoje ‘tigriće’ da prebijaju svakog coveka koji je na svojoj tezgi imao pirat kopiju njene kasete!
  Dok se ona luksuzirala i zivela kao princeza 90tih vi ste sve cekali u redu za hleb

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top