Prati nas

Mili priznaje: Ne družim se ni sa Karleušom ni sa Cecom

Vesti

Mili priznaje: Ne družim se ni sa Karleušom ni sa Cecom

“Bliža mi je Ceca, sa njom sam uradio mnogo albuma”

Aleksandar Milić Mili jedan je od kompozitora sa domaće estradne scene koji ne mora da se druži s pevačima da bi za njih radio, budući da je oduvek stvarao hitove. Ovoga puta Mili je dospeo u žižu interesovanja zbog pesme Marihuana koju je snimio sa pop divom Jelenom Karleušom i sa reperom Surilom.

Frontmen grupe Miligram najpre je progovorio o svom odnosu prema marihuani, kao i zbog čega je hitu koji sada već ima preko dva miliona pregleda, dao baš ovaj naziv:

“To je dvojako. S jedne strane, smatram da je marihuana jako rasprostranjena, pogotovo među mladima, i to ne sme da bude tabu tema. O marihuani mora da se priča jer roditelji treba da objašnjavaju deci šta to prouzrokuje, gde odvede. Mora im biti jasno šta ih okružuje. To vodi ka tome da omladina ne ode u krivom smeru. S druge strane, stavio sam taj znak za medicinsku marihuanu jer stvarno mislim da je jako bitno da ljudi koji nailaze na najteže probleme u životu i bore se, da ukoliko to nekome pomaže, treba da je kupi u prvoj apoteci, a ne da je švercuje iz inostranstva”, rekao je on za sajt Reoublika.rs, pa otkrio kako je došlo do saradnje sa Karleušom.

“Teško je napraviti takvo delo jer u jednoj pesmi imate tri pesme. Kad smo je sastavili, rekao sam: ‘Gle, ova uloga je Karleuša na keca’. Pozvao sam je i rekao da imam ideju. Kada je čula, rekla je: ‘Ma ovo raznosi. Radimo to sigurno.“

On tvrdi da mu niko od starijih saradnika nije zamerio saradnju sa njom, ali da nije siguran za Cecu Ražnatović, pa dodaje: ”Valjda nije ni ona”. Kaže da se još uvek nije čuo sa njom, jer nema vremena za privatna druženja i da je ne smatra bliskom prijateljicom, već samo saradnicom.

“Sa Cecom sam proveo 20 godina na svim koncertima i turnejama. To je posao. Kad muzika nastaje, ja ne gledam ništa lično. Imam prijatelje iz sasvim drugog sociološkog kruga”, izjavio je muzičar, pa je za kraj uporedio sa Karleušom.

“Jelena uglavnom ima energetski nabijene pesme, gde se sve brzo dešava. Bliža mi je Ceca, sa njom sam uradio mnogo albuma. Stvar je u muzičkom stilu. Ali, na primer, Karleušinu pesmu „Ko ovu dramu režira“ mogla bi i Ceca da peva. Ozbiljna pesmetina. Ja sam sa Cecom napravio 10 albuma, znači ona može da iznese ono što ja pravim.”


4 komentara

4 Comments

 1. Dušan

  29. 12. 2018. at 13:50

  Priča se da Karleuša nije bila predviđena za pesmu Marihuana. Navodno je Birtaševička potegnula sve gejveze da JejKerče dobije gostovanje na pesmi.

 2. Molibden

  29. 12. 2018. at 14:23

  Nanogice zasto se potpisujes kao Dusan?

 3. JoEL SRBU

  29. 12. 2018. at 18:49

  @Molibden

  Nanoniga ne mora da se krije pod raznim imenima da komentarise krlju. Ona je ne zanima koliko lanjski sneg. Prema tome Nanogici mozes samo da polizes onu stvar. Sve svetske face i politicari su bar jednom u zivotu bili nanogice…Od Nanogice ne mozete mirno da spavate vi krljini fanovi. Ona i dok peva treba logopeda…

 4. Dušan

  30. 12. 2018. at 15:48

  @molibden slobodono možeš da me nazoveš, ako to se javi Ceca, dajem ti šta hoćeš. Inače, mnogi si glup kad pišeš takve pretpostavke. I da znaš, moja informacija je tačna, i Tračara ju je potvrdila. Prva je pesmu trebala da peva Maya Berović, ali nije pristala na prostačke reči. Kad je Birtaševička to saznala, odmah je pohvatala sve gejveze. Tako da, Molibdenu, nebitan si!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

To Top