Prati nas

Mira Škorić preti pištoljem u Zvezdama Granda!

Televizija

Mira Škorić preti pištoljem u Zvezdama Granda!

Folkerka trenutno sedi u stolici Ace Lukasa, a kada su je treći put prekinuli, vidno iznervirana ustala je i odbrusila kolegama u njenom stilu.

Gledaoci koji redovno prate emisiju Zvezde Granda znaju da prepirke između članova žirija mogu da odu predaleko. Sem razmene mišljenja bude i povišenog tona, dranja i upadanja u reč, no izgleda da će stvari otići na viši nivo.

Mira Škorić trenutno sedi u stolici Ace Lukasa, a kada su je treći put prekinuli, vidno iznervirana ustala je i odbrusila kolegama u njenom stilu.

 

“Mogu li ja da završim? Što sam ja došla ovde? Do Nove godine ću možda i da kažem nešto…Stvarno nema smisla. Ili reč dobijem poslednja ili je ne dobijem uopšte. Je l’ treba ovde da isprevrćem sve?” vikala je Mira, a onda se umeštao Saša Popović.

“Ko ti je kriv što nisi donela pištolj,” a Škorićeva je uzvratila. “Pa, je l’ mogu ja da odem do kola da uzmem, nije problem?”, u polušali je rekla folkerka. 

3 komentara

3 Comments

 1. KRSTINJA

  06. 02. 2018. at 08:14

  MIRA JE JEDAN OBIČAN IDIOT

 2. Ana

  06. 02. 2018. at 13:48

  A BILA TI JE DOBRA KAD SE DRUZILA SA TVOJOM MILJENICOM, A SAD TI NE VALJA. MIRA JE LEGENDA.

 3. Roxy

  06. 02. 2018. at 16:46

  Mira je jedan od najvecih luzera estrade. Nekada je bila zvezdetina, a sad spala na satorsku pevaljku i na milost one mucene nesrecne televizije. Mira je jedno veliko razocarenje za sve koji su joj nekad bili fanovi. ???

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Televizija

To Top