Prati nas

Mira Škorić preti pištoljem u Zvezdama Granda!

Televizija

Mira Škorić preti pištoljem u Zvezdama Granda!

Folkerka trenutno sedi u stolici Ace Lukasa, a kada su je treći put prekinuli, vidno iznervirana ustala je i odbrusila kolegama u njenom stilu.

Gledaoci koji redovno prate emisiju Zvezde Granda znaju da prepirke između članova žirija mogu da odu predaleko. Sem razmene mišljenja bude i povišenog tona, dranja i upadanja u reč, no izgleda da će stvari otići na viši nivo.

Mira Škorić trenutno sedi u stolici Ace Lukasa, a kada su je treći put prekinuli, vidno iznervirana ustala je i odbrusila kolegama u njenom stilu.

 

“Mogu li ja da završim? Što sam ja došla ovde? Do Nove godine ću možda i da kažem nešto…Stvarno nema smisla. Ili reč dobijem poslednja ili je ne dobijem uopšte. Je l’ treba ovde da isprevrćem sve?” vikala je Mira, a onda se umeštao Saša Popović.

“Ko ti je kriv što nisi donela pištolj,” a Škorićeva je uzvratila. “Pa, je l’ mogu ja da odem do kola da uzmem, nije problem?”, u polušali je rekla folkerka. 


Loading...
3 komentara

3 Comments

 1. KRSTINJA

  06/02/2018 at 8:14 am

  MIRA JE JEDAN OBIČAN IDIOT

 2. Ana

  06/02/2018 at 1:48 pm

  A BILA TI JE DOBRA KAD SE DRUZILA SA TVOJOM MILJENICOM, A SAD TI NE VALJA. MIRA JE LEGENDA.

 3. Roxy

  06/02/2018 at 4:46 pm

  Mira je jedan od najvecih luzera estrade. Nekada je bila zvezdetina, a sad spala na satorsku pevaljku i na milost one mucene nesrecne televizije. Mira je jedno veliko razocarenje za sve koji su joj nekad bili fanovi. 😱🤮🤮

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top