Prati nas

Mirka Vasiljević, Marijana Mićić i Saša Joksimović u ljubavnom trouglu!

Extra

Mirka Vasiljević, Marijana Mićić i Saša Joksimović u ljubavnom trouglu!

Danima unazad polemiše se o problemima koji su zadesili Mirku Vasiljević, Marijanu Mićić i Sašu Joksimovića. Jedna čeka unapređenje, druga želi da upozna njegovu mamu, dok on samo želi da provede mirno popodne sa svojom devojkom.

Međutim, koja od njih dve će pobediti u ovom ljubavnom trouglu ostaje da saznamo premijerno u subotu, 2. decembra, na predstavi Mr BIG u Beogradu.

“Veoma smo uzbuđeni zbog premijere jer verujemo u ovu predstavu i radujemo se izvođenju pred publikom, pošto smo je sa mnogo ljubavi pripremali. Igram lik Saki koja je brat iz kraja, opasna zavodnica i koja je spremna da se do kraja bori za svog muškarca,” podelila je Mirka Vasiljević dan pre premijere.

Reč je o originalnom pozorišnom komadu koji publiku upoznaje sa ljubavnim trouglom između dve mlade žene i njihovog muškarca, u okviru koga se na duhovit i pomalo satiričan način prikazuju brojne svakodnevne situacije i problemi sa kojima se suočavaju pripadnici modernog društva.

“Lik koji igram, Mari, je luckasta, vesela i veoma promišljena mlada dama. Ona želi da ostvari svoj cilj na kome je dugo radila tako da neće dozvoliti da je bilo ko poremeti u tome. Sa kakvim će se izazovima naši likovi susresti i sa kojim lažima poslužiti da bi sačuvali “mir u kući” i šta će se zapravo desiti na kraju ove ljubavne sage, publika će saznati uskoro,” ističe Marijana Mićić, dok Saši Joksimoviću, kao domaćem Zverki ne preostaje ništa drugo nego da se složi sa svojim partnerkama.

Premijeru predstave publika će moći besplatno da pogleda u subotu, 2. decembra, u 18 sati, u atrijumu BIG FASHION centra, dok će novosadska publika moći da uživa u ovom komadu samo dan kasnije, u nedelju, 3. decembra, u 18 sati, u atrijumu BIG šoping centra.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Extra

To Top