Prati nas

Modni brend ‘Roi et Moi’ predstavio joga kolekciju

Vesti

Modni brend ‘Roi et Moi’ predstavio joga kolekciju

Sinoć je predstavljena Roi et Moi linija odeće za jogu. Novu kolekciju kreatorka Ania Nebrenchina je pre samo dve nedelje promovisala u Moskvi, a sada je već dostupna i svim ljubiteljkama mode i sporta u Beogradu.

Na prezentaciji u beogradskom studiju joga guru Ana Jovanović održala je ogledni čas joge gde su svi prisutni mogli da vide nove kreacije u upotrebi.

U ugodnoj i opuštenoj atmosferi gosti iz javnog života rešavali su Ayurveda test kako bi otkrili koja je njihova doša ličnost.

Pri dizajniranju joga kolekcije Ania je bila inspirisana postizanjem unutrašnjeg balansa, a kao rezultat njenog kreativnog promišljanja tu su dva seta za vežbanje u bojama vode i vatre. Sva odeća je izrađena od najfnijih, prirodnih materijala kako bi uživanje u vežbanju bilo potpuno.

Uz nove Roi et Moi modele napokon možete biti šik i dok vežbate.

————————————————————————————————————

Brend Roi et Moi je kreatorka Ania Nebrenchina osnovala 2008. godine u Moskvi. Roi et Moi kombinuje francuski šik uz ruski aristokratski dodir. Priča o ovom brendu jeste priča o ličnosti. Odeća i modni detalji su vanvremenski šik, sofisticirani, nehajno luksuzni i baš zato potpuno jednistveni.

 


Loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top