in ,

Nebojša Glogovac žestoko isprozivao Daru i Cecu: ‘To je svet silikona’


(foto: Instagram)
(foto: Instagram)

Poznati glumac Nebojša Glogovac je u nedavnom intervjuu za bosanski nedeljnik žestoko isprozivao popularne pevačice Cecu Ražnatović i Daru Bubamaru, navodeći da su njih dve samo primeri srozavanja svih vrednosti u društvu. 

„Po tome gde i kome novac ide, lako možete zaključiti u kakvom društvu živimo, za koje se vrednosti zalažemo, šta se ceni. A ceni se Dara Bubamara, jebiga! Ona napuni koju god hoće halu kad god poželi! I puna je love! Verovatno ima i neke dodatne aktivnosti, ali bože moj! Ovo je svet silikonskih sisa i dupeta. U njemu je Dara Bubamara zakon, ne ja“, izjavio je glumac.

Naravno, kako je poznata po brzom jeziku, Dara je brže bolje odgovorila glumcu.

„Ha-ha-ha, mogu samo da ti kažem da obožavam Nebojšu Glogovca. Tačno je da punim sve gde god da se pojavim i da jesam zvezda, eto, ako je Nebojša to rekao, ja mogu samo da kažem da ga baš obožavam, da ga volim kao glumca i da ga pozivam da dođe na neki moj nastup da se dobro zezamo“, rekla je Dara.

Na njegovim udaru se takođe našla i Ceca, koju je sarkastično uporedio sa Šekspirom.

„Imali smo neverovatnu sreću da do nas, nakon toliko vremena, stigne ta genijalna Šekspirova drama. Baš tako će, pretpostavljam, za sto i kusur godina generacije imati sreću da do njih, umesto svirke nekog talentovanog klinca koji na klaviru danas razvaljuje Rahmanjinova, dođe Ceca. Jer Ceca je Šekspir današnjice“, rekao je Nebojša, pa dodao:  „Ne, nije deprimirajuće. To je realnost: gomilanje slika koje su proteklih decenija dominantno eksploatisane, kako od medija, tako od države i političara. Ceca je simbol vremena, junak našeg doba. Ona je srpska majka, ej!“.

On je takođe iskoristitio priliku kako bi komšijama objasnio zbog čega je Ceca srpska majka.

„Ta ginekologija je veoma interesantna. Možda je tu bilo i nekog masovnog silovanja, pa otud ‘srpska majka’? Ili je reč o nečemu drugom? Ko to zna! Ipak, ponavljam: ta osoba je tek posledica višedecenijskog konstantnog bombardovanja društva trešom, neukusom, nemoralom. Istovremeno, reč je o očitoj nezainteresovanosti svake vlasti da promoviše krupne i ozbiljne sadržaje. Zašto? Verovatno zato što znaju da je čoveku koji živi u ovakvim sistemima, posle teškog i napo**og dana, lakše da, kad se vrati kući, pusti neku cajku, što bi rekli Hrvati, nego da sluša Betovena“, objasnio je glumac.

Iako je čila za njegove prozivke, Ceca je jednostavno odgovorila: „To ne želim da komentarišem“, prenosi Alo.