Search
Close this search box.

Nekad i sad: Nicki Minaj pre plastičnih operacija

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Pre nego što je dostigla planetarnu popularnost, Nicki Minaj je bila nepoznata reperka iz Njujorka, koja je na početku karijere izgledala je totalno drugačije od reperke sa oblinama koju poznajemo danas.

Nicki su godinama unazad optuživali da ima silikone u zadnjici, kao i da je operisala nos. Kada je o njenoj zadnjici reč, reperka je bila na meti mnogih kritika koje je uvek odbacivala.

Nicki je već korigovala zadnjicu kada se pojavila na muzičkoj sceni 2010. godine. Međutim, pevačica popularnog Anaconda hita se nije tu zaustavila. Činilo se da njena zadnjica raste ruku pod ruku sa njenom karijerom, posebno od 2015. godine.

https://www.instagram.com/p/BSunbMbD4rZ/?tagged=nickiminajbeforesurgery

 

Što se glasina o korigovanju nosa tiče, slike sa početka njene karijere pokazuju jasnu razliku u veličini njenog nosa tada i sada. Kontroverzna reperka poriče da je operisala nos, ističući da je u pitanju samo dobra šminka.

Nicki je u intervjuu za Extra izjavila da nije imala nikakve intervencije na licu. „Ne, to je sve šminka. Ljudi će videti konturisanje, i odmah pomisliti da je u pitanju plastična operacija na nosu. Nikada nisam imala intervencije na licu“.

Šta vi mislite, da li je pevačica ipak ‘otišla pod nož’? Pogledajte fotografije i procenite sami:

Na početku karijere (Foto: YouTube)
Na početku karijere (Foto: YouTube)

 

Poriče operacije... (Foto: YouTube)
Poriče operacije… (Foto: YouTube)

POSLEDNJE VESTI