Prati nas

Nikolija: Nisam rasturila Elitne odrede, beba je bila planirana!

Extra

Nikolija: Nisam rasturila Elitne odrede, beba je bila planirana!

Nikolija je jedna od najpoznatijih trudnica (foto: Facebook)

Nikolija je jedna od najpoznatijih trudnica (foto: Facebook)

Brojne intrige i skandali poslednjih nedelja vezuju se trudnoću Nikolije Jovanović. Pisalo se da je uspela da rasturi Elitne odrede, da beba nije Reljina, već da mu je “podmetnula” trudnoću – neki novinski članci graničili su se sa naučnom fantastikom.

Relja i ja smo hteli privatnost da sačuvamo za sebe, ali u našem slučaju nije moglo. Posle smo se i ispalili slikama sa Dominikane. Šest meseci smo zajedno, a viđali smo se po kući i mestima gde nema novinara” izjavila je Nikolija u razgovoru sa Ognjenom Amidžićem, dodavši da je njena trudnoća i te kako bila planirana.

Dete nije baš tako slučajno kao što neki misle, željno je i planirano. Ovo je njemu drugi fakultet, ja sam svoj završila. On ima lepu karijeru, duže je od mene na estradi. Ja sam za ove dve godine napravila nešto i mislim da je pravi trenutak. Mame su nam još uvek vitalne i mlade pa će nam biti mnogo lakše nego da beba dođe za 10 godina.”

Dosta se spekulisalo i o raspadu grupe Elitni odredi, a Nikolija je bila “glavni osumnjičeni”.

Naravno da će svi nastupiti. Što sam ja trudna nije smak sveta, pogotovo za muški deo. Pa nije Relja trudan već ja. Jeste da je moja mama otkazala sve moje nastupe, ali kada sam shvatila da i dalje mogu da nastupam i da je sve u redu, odlučila sam da neću putovati daleko ali da ću u okolini svakako nastupati” kaže pevačica, koja je ubeđena da vest o trudnoći potiče od njene majke, Vesne Zmijanac.

Rekla sam joj da ne kaže nikom, ali se ozbiljno obradovala tako da verujem da je od nje pošlo. Dobro, mnogo je teže sakriti lepu nego ružnu vest” izjavila je Jovanovićeva.

Ovaj simpatični mladi par je voditelj Ognjen Amidžić uporedio sa Beyonce Jay-Zjem i pitao je kako je uopšte došlo do njihove veze, da li se ljubav rodila na snimanju spota za Alkohola litar.

Nije tada. Ja sam bila u dugoj vezi, doduše prekookeanskoj koja baš nije mogla najbolje funkcionisati. Prvo je došlo do saradnje između Elitnih odreda i mene, zatim razumevanja pa i ljubavi” objasnila je Nikolija, a onda i otkrila da Relja i ona žive zajedno.

“Pa, mi živimo zajedno sve vreme” kroz osmeh je ispričala pevačica u emisiji Ami G Show i dodaje da se njen dečko nije pojavljivao u medijima do sada ovoliko, tako da nema potrebe ni sad.


Loading...
6 komentara

6 Comments

 1. nik

  18. 02. 2015. at 12:22

  ZABOLE ME VISE CIJE DETE NOSIS,KUD TE CALE NAPRAVIO TAKO U MOZAK DEFEKTNU?

 2. x

  18. 02. 2015. at 12:49

  sklonite ovog konja vise!!!

 3. lady.me

  18. 02. 2015. at 14:04

  Smarate ljudi, SMARATEEEE. Uvažava li naše mišljenje neko ovdje aa? Ne? OK!

 4. Jelena

  19. 02. 2015. at 18:00

  Kako laze.Tacno se vidi da je kao papagaj izrecitovala unapred naucenu izjavu za sve novinare.Planirati dete posle 5-6 meseci veze baca ogromnu senku na inteligenciju tih ljudi.Barem mi Relja ne deluje kao glupander.Dete je doslo sasvim slucajno.Veza nece da im traje.Sve sto brzo dodje brzo i ode.

 5. Svadjica

  19. 02. 2015. at 18:22

  Kad bi rekla da nije bilo planirano novinari bi je docekali sa pitanjima Pa kako? Valjda se zna kako se prave deca,postoje pilule,kondomi… Ovako se fino izvukla. Ugovorila toliko nastupa a ‘vamo planirala trudnocu.

 6. queenmery

  20. 02. 2015. at 18:30

  Jesi rasturila Elitne odrede,i beba je bila neplanirana.hahah

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top