Connect with us

Nova sezona ‘Budva na pjenu od mora’ od subote na Prvoj
Televizija

Nova sezona ‘Budva na pjenu od mora’ od subote na Prvoj

Hit serija ponovo na Prvoj! (foto: PR)

Hit serija ponovo na Prvoj! (foto: PR)

Posle dve uspešne sezone, televizija Prva emituje nove epizode hit serije Budva na pjenu od mora od subote, 20. septembra u 20.00. Uz nove zaplete i pravu akciju, dočekuju nas dobro poznati ali i novi likovi u još napetijoj trećoj sezoni. Autori garantuju uzbudljivu priču u kojoj će gledaoci videti spektakularne vožnje automobilima i jahtama, ljubavne zaplete i prevare, mobing i eskort ubistva.

“Mislim da je fenomenalno što će “Budva” nastaviti sa emitovanjem tamo gde je započela sa najvećom gledanošću, na Prvoj TV. Ovih 40 epizoda su bolje od svega do sada što smo uradili i mislim da će publika uživati u seriji koja ima jedan izuzetan dramski zaplet, a snimljena je kao najakcioniji film pun trilerskih obrtaja i sa desetinom sjajnih uloga”, rekao je autor i glavni protagonista serije, Milutin Mima Karadžić.

budva-1

U novom ciklusu uz proverene asove, koji su sjajno odradili posao u prethodne 24 epizode, pojavljuju se nova lica. Žestokog negativca igra mladi Budvanin Dejo Ivanić, tu su još Leona Paraminski iz Zagreba, koja tumači čudesnu ženu koja će promeniti Savov život, Ivo Gregurević, Frano Lasić, Viktor Savić, Dejan Lutkić, Katarina Marković, Slovenka Maja Kljun… Od starih likova tu su Andrija Milošević, Ljiljana Blagojević, Marko Nikolić, Dubravka Vukotić, Mladen Nelević, Branimir Popović, Sanja Jovićević, Momčilo Otašević, Andrijana Mugoša, Božo Zuber. Direktor fotografije je Mihailo Savić, a dirigentsku palicu drži reditelj Milan Karadžić.

2budva

Redakcija Tracara.com

Loading...
Ostavite komentar

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top