Prati nas

Novi inspirativni video Jessie J

Muzika

Novi inspirativni video Jessie J

Izdanje u kom nismo navikli da je vidimo za InStyle ( foto: Facebook )

Izdanje u kom nismo navikli da je vidimo za InStyle ( foto: Facebook )

Stigao je novi lyric video sa trećeg albuma Jessie J i mlada britanska pevačica zavidnih glasovnih sposobnosti je još jedanput dokazala da ume da nadahne i inspiriše ljude kao niko drugi.

U pitanju je pesma Masterpiece u kojoj Jessie J bezmalo dnevnički raspravlja o svojim osećanjima i dolazi do zaključka da je još uvek puno posla pred njom, kao i da ono najbolje tek sledi.

Iako je u pitanju samo video sa rečima pesme pevačica se veoma potrudila oko vizuelnog identiteta ove numere i brojni komentatori se slažu da bi ovo mogao biti i spot, kao i da pesma zaslužuje da bude sledeći singl.

Jessie J se trenutno nalazi u Americi radi promocije albuma, a na Instagramu svakodnevno deli fotografije i impresije iz ove zemlje. Nema sumnje da uživa tamo budući da je njen hit singl Bang Bang preko 15 nedelja na Billboard Hot 100 listi, a trenutno se nalazi na 5. mestu.1 komentar

1 komentar

  1. Stripped

    13/11/2014 at 12:16 am

    Pretalentovana pevacica i soumen, harizmaticna i sa dve noge na zemlji. Strava je! Nisam fan danasnje komercijale, ali Jessie ima nesto posebno. Akusticne verzije njenih pesama uvek rado slusam, jer je tu najbolja! Studijske verzije su cista komercijala, ali kapiram da je to soubiznis.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top