Prati nas

Obustavljeno snimanje “Sulejmana Veličanstvenog”!

Serije

Obustavljeno snimanje “Sulejmana Veličanstvenog”!

Snimanje serije Sulejman Veličanstveni, koja obara sve rekorde gledanosti u Srbiji, ali i svim zemljama u kojima se emituje, do daljenjeg je obustavljeno.

Razlog prestanka snimanja serije je iznenadna smrt scenaristkinje Meral Okaj. Meral je juče uz najveće državne počasti sahranjena u Istanbulu, u prisustvu mnogih poznatih ličnosti, glumaca iz serije i državnog vrha.

Producenti serije Sulejman Veličanstveni objavili su da se snimanje prekida do daljnjeg, a neizvesno je da li će i kada biti nastavljeno! Naime, ne postoji scenario za nove epizode serije, tako da je sudbina hit serije Sulejman Veličanstveni dovedena u pitanje.53 komentara

53 Comments

 1. Volim rikarda kaku

  08/07/2012 at 4:30 pm

  Ako Vas zanima kraj, odete u najblizu biblioteku i procitate istroijske cinjenice. I onako su rekli da je serija bazirana na istorijskim dogadjajima…

 2. Aki!

  13/07/2012 at 12:19 pm

  Hoce li se nastaviti serija Sulejman Velicanstveni?

 3. Xoxo, Gossip Girl

  16/01/2013 at 10:14 pm

  Volim ovu seriju, ali se ne lozim na sultana- naravno da nee, jer je mator, ruzan , uz to patrijahalan i na kraju, ne postoji! Alexandros, pre nego sto pocnes da vredjas mogao bi malo da se informises! U ovoj seriji se sva radnja vrti oko Hurem – Aleksandre, pravoslavne hriscanke koja je kindapovana i cija je porodica ubijena i koja je na kraju dospela u harem kao sultanova robinja. Kod sebe je do kraja zivota drzala skriven krst iako je presla u muslimansku veru. Uspela je da nagaovori sultana da je ozeni sto se nije desilo da se ijedan sultan ozenio u tada prethodnih 5 vekova, uspela je da zavlada celim haremom, ali i naravno sultanom. Uticala je na sve njegove odluke i tako je i vladala celim svetom, preko njega. Uostalom, ova serija mi je zanimljiva jer govori i takodje o tome kako jedna zena moze da izmanipulise jednog muskarca. Govori o putu ‘from zero to hero’ . :P :D Nije sve tako crno belo, kao sto ti se cini.. Gledaj svet malo boljim ocima ;)

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top