Prati nas

Život

Održava se Bloger fest, festival za blogere i instablogere

U subotu, 22. decembra 2018. godine, u prostorijama DKCB, Takovska 8, održaće se najveća, istaknuta manifestacija kada je blog zajednica na Balkanu u pitanju – BLOGER FEST 2018.

Bloger fest je manifestacija koja će okupiti vodeće ličnosti iz oblasti estetike, marketinga, književnosti, filma, računara, turizma itd. kada je blog zajednica u pitanju.

Na ovom skupu, kroz različite panele, gde će gosti i učesnici imati prilike da čuju, ali i porazgovaraju sa istaknutim ličnostima navedenih oblasti, kroz edukativni, ali i zabavni sadržaj koji smo osmislili, blog zajednica dobiće autentičnu manifestaiciju na Balkanu, koja za cilj ima da uzdigne blog kao formu na jedan viši nivo. BLOGER FEST je više od festa, to je stil, način i kretanje kroz život. Učenje, rad i motivacija naši su ciljevi, a festival je samo kruna naših dosadašnjih dostignuća.

BLOGER FEST je neprofitabilno udruženje građana blog zajednice sa ovih prostora koje ima za cilj da promoviše ideju bloga kao postojeće aktuelno i isplativo zanimanje u svetu, a sada i kod nas.

Do sada je bilo održano nekoliko sastanaka organizatora i blogera, u planu, imamo više dešavanja poput nekoliko putovanja i zajedničkog druženja, a u decembru će biti upriličen festival ne bi li smo obeležili naš dosadašnji rad. Festival je namenjen svim uzrastima, blogera i instablogera iz svih oblasti.

“Cilj je da proširimo zajednicu bez verskih, rasnih, ali i starosnih granica. Pomoć blogerima 24/7 putem društvenih mreža, ali i drugih internet kanala, naša zajednica daje mogućnost svim stvaraocima da svoje mogućnosti uzdignu na viši nivo, a zatim sve to krunišu predstavljanjem svog dela na samom festivalu,” kažu iz organizacije ovog festivala.

2 komentara

2 Comments

  1. Marija

    27. 11. 2018. at 15:18

    Gde mogu da se kupe karte?

  2. BLOGER FEST

    27. 11. 2018. at 15:20

    Karte možete kupiti online preko Eventim.rs sajta kao i kod svih EVENTIM partnera.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top