Oni su laureati nagrade ‘Plamen strasti’

Laureati nagrada
Laureati nagrada

U želji da se afirmišu pojedinci koji imaju hrabrosti i volje da svoje ideje pretvaraju u stvarnost i da odgovore na sve izazove, ali i da ostanu dosledni sebi, sinoć su dodeljene nagrade GORKI LIST plamen strasti 2012. nakon mjuzikla „Rebeka“, u Madlenianum Opera & Theatre.

Ovogodišnje nagrade Gorki List PLAMEN STRASTI, sinoć 11. decembra u Madlenianumu dobili su: Nebojša Glogovac, Nataša Ninković, Aleksandra Radović, Igor Milanović, Bisera Veletanlić, Radoslav Zelenović, Tanja Dragić, Teodor Von Burg, Branko Milićević Kockica i Biljana Ristić.

Aleksandra Radović
Nataša Ninković

Nataša Ninković je primajući nagradu Gorki List PLAMEN STRASTI rekla: „Meni se, dok sam čitala obrazloženje nagrade, najviše dopala rečenica da dobitnici ove nagrade pomeraju granice u svojim profesijama. Ako sam ja, bar malo uspela u tome, presrećna sam.“

Nebojša Glogovac je čestitao i ostalim dobitnicima nagrade PLAMEN STRASTI i „poželeo im da dugo gore i svetle. Negujte svoju vatru i vladajte svojim strastima!“

Bisera Veletanlić

Bisera Veletanlic se zahvalio i obratila pesmom. Ovogodišnje laureate je imenovao žiri u čijem su sastavu bili: Isidora Bjelica, Duško Korać, Vesna Dedić, Suzana Zlatanović, Aleksandar Đuričić, Danijela Jankov, Ognjen Amidžić, Sanja Marinković i Marijana Mićić.

 

Danijela Jankov
Isidora Bjelica
Eva Ras
Nebojša Glogovac
Gorčin Stojanović i Iva Milošević
Branislav Lečić
Teodor Von Burg
Marijana Mićić

Povezane vesti

Back to Top

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.