Prati nas

Opra Vinfri razgovarala sa porodicom pokojnog Majkla Džeksona!

Vesti

Opra Vinfri razgovarala sa porodicom pokojnog Majkla Džeksona!

Posle više od godinu dana od smrti njihovog oca i sina, porodica preminulog kralja popa progovorila je za američke medije. Majkl Prins, Paris i Prins Blenket (Ćebence) dali su svoj prvi zvanični intervju i to čuvenoj voditeljki Opri Vinfri.


Ono što je prvi utisak o ovom intervjuu je da i Majklova deca žele da budu poznata, ipak uprkos novim dešavanjima u svojim životima kažu da im njihov otac jako nedostaje i napominju da je on bio najbolji tata koji je pravio najbolje prženice na svetu.

“Volela bih da budem glumica. Često radim improvizacije, to sam nekada radila i sa tatom”, rekla je Paris, dok je Prins odlučio da bi voleo da bude “producent ili režiser”.

Slavna voditeljka je decu pitala i o čuvenim maskama koje ih je otac terao da nose kada su se pojavljivali u javnosti.

“Rekao nam je da su maske iz bezbednosnih razloga, kako nas neko ne bi prepoznao kada nismo sa njim i pokušao da nam učini nešto nažao. Maske nisu uvek bile udobne i zgodne, ali nam je bilo drago što ih nosimo zbog sigurnosti. Tata je želeo da odrastemo bez predstave o tome kolika je on zvezda, ali to mu nije pošlo za rukom”, objasnila je Paris.

Opra je razgovarala i sa Majklovim roditeljima. Majka Ketrin kaže da je Majkl bio navučen na plastične operacije i da je celog života smatrao sebe jako ružnom osobom. Omraženi otac Džo Džekson na pitanje voditeljke o zlostavljanju svojih sinova odgovorio je:

Nije tačno da sam tukao svog sina. Ponekad sam samo koristio kaiš.”

Pogledajte samo najavu ovog intervjua…

izvor: Mondo.rs, foto: Splash Online

Loading...


7 komentara

7 Comments

 1. MichaelJacksonGirl

  10/11/2010 at 11:48 am

  Hvala ti punoooooo tracaro za ovo o Michaelu! <3
  i love you Michael <3…:( i naravno da je terao decu da nose maske za njihovo dobro, on je samo zeleo da im pruzi detinjstvo koje nikada nije mogao da ima zbog svog odvratnog, nasilnickog oca….

 2. Dr.

  10/11/2010 at 4:15 pm

  Ova Opra ne bi bila ona da ne gura svoje debelo dupe svugde! Cuj pitaju decu sta vam najvise nedostaje? Ooooo Boze!

 3. sarajka

  10/11/2010 at 10:23 pm

  naravno da im je zelio dobro,kako se samo sjetio maski,michael legenda!!
  aaaa ja sam uvijek vjerovala u majklovu dobrotu,,i one optuzbe za uznemiravanja dva djecaka,jordan chadler i gavin arcazo,mislim da su bile samo zbog novca jer je prva porodica dobila 22$ i nisu htjeli na sud,znaci oni bi i prodali svoje dijete,da je michael kriv bio,gonili bi oni njega jos,,a to vidjeli i ovi drugu pa vele da i oni probaju,,zavidan narod..
  aa njegov otac mi je odvratan nenormalnno,on je i nabio majklu kompleks da je ruzan jer mu je to uvijek govorio,da je najruzniji na svijetu,zbog njega je sve,,..aa kako roditelj moze takav biti…cc.. :(
  michael zauvijek u srcu :D

 4. Jacksonka

  10/11/2010 at 11:22 pm

  jadan,MICHAEL R.I.P..deca su mu preslatka i daleko ce dogurati <33 owa oprah je retardirana majke mi,kakwa pitanja postawlja..:@ MICHAEL FOREVER <3

 5. Sani

  11/11/2010 at 3:41 am

  Bas potresno,Majklova cerkica je preslatka…Imace oni lepu buducnost,a sto se tice Majkla verujem da je bio divan otac,a to sve sto mu se desavalo tokom zivota je zbog ljudi koji su samo zeleli da on pati…Bio i ostace kralj popa :)

 6. dejamjfan

  16/11/2010 at 5:45 pm

  I LOVE YOU, MICHAEL!

 7. enny

  28/11/2010 at 6:35 pm

  Michael je genije! I bio je prelep i naj, naj u svakom pogledu!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top