Prati nas

Oprostila mu prevaru: Khloe Kardashian na utakmici Tristana Thompsona

Foto

Oprostila mu prevaru: Khloe Kardashian na utakmici Tristana Thompsona

Khloe Kardashian nije se pojavljivala u javnosti nakon što se 12. aprila porodila. Neposredno pred porođaj, u javnost su procureli video snimci na kojima se vidi kako je dečko Tristan Thompson vara sa nekoliko različitih devojaka – ali čini se da je ona sada spremna da mu oprosti.

TV zvezda viđena je u subotu uveče na utakmici Cleveland Cavaliersa za koje igra Tristan, čime ga je jasno podržala.

“Khloe je utakmici bila u društvu grupe prijatelja. Navijala je i aplaudirala, ali nijednom nije ustala kako bi pozdravila tim,” priča izvor Kardashianove.

“Sve vreme je gledala utakmicu. Retko je slala poruke, sem kada je bio tajm aut. Pričala je i smejala se sa ljudima sa kojima je bila, a javljala se i fanovima.”

Izvor dodaje i da je imala urednu frizuru i ruž na usnama. “Nosila je i avijatorske naočari, a skidala ih je samo da bi popravila šminku. Sa utakmice ju je ispratilo obezbeđenje. Došla je pred kraj prve četvrtine, ali je ostala do samog kraja, u privatnom delu,” kaže izvor.

Dan pred utakmicu, Khloe i Tristan viđeni su na večeri u jednom restoranu u Clevelandu. Očevici kažu da su bili veoma bliski. Iako je javnost očekivala da će Khloe ostaviti dečka nakon prevare, izvor kaže da će do daljnjeg ostati zajedno.

“Nije odustala od njega, ali u ovom trenutku njihova veza nije im prioritet, već je to briga o bebi True,” izjavio je izvor.

1 komentar

1 komentar

  1. Mara

    07. 05. 2018. at 09:53

    Kloi nije Kardasijanka!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Foto

To Top