in

Pampers Premium Care, zaštita sa 5 zvezdica!


Stručnjaci i pevačica Lena Kovačević u razovoru sa mamama na Pampers druženju

 

Kompanija Pampers uvek se izdvajala po svom odnosu prema svojim najmlađim i najslađim korisnicima, a nega sa 5 zvezdica njihov je imperativ.

Stalnim uvođenjem noviteta i unapređivanjem svog proizvoda sebi su obezbedili vodeće mesto na našem tržištu, a mamama i bebama sigurnost, spokoj i neprocenjivu pomoć naročito u prvim mesecima nakon rođenja bebe.

Za Vašeg mališana, prvi dodiri su način otkrivanja svemira oko sebe. Sa svakim nežnim dodirom, svakim kontaktom, svet počinje da dobija oblik. I da bi Vaša beba mogla da otkriva svet sa uživanjem, njena koža mora da bude zdrava i suva.

Zbog toga je Pampers stvorio novi Premium Care vodeći računa o najzahtevnijoj koži na svetu, koži Vaše bebe, nudeći zaštitu sa 5 zvezdica:

Ultra zaštita protiv vlage – Zahvaljujući superupijajućem sloju koji sadrži Dry MAX gel, vlaga ostaje zarobljena unutra, podalje od bebine kože, koja zato ostaje suva i zdrava.

Ultra pričvršćivanje (pristajanje) – Nove Pampers Premium Care imaju elastične strane, koje savršeno pristaju oko stomaka, i preklapajuće trake (veličine 1 i 2), što sve skupa vašoj bebi omogućava da se slobodno kreće.

Ultra nega – Nove Premium Care poseduju sve elemente koji su neophodni da se bebina koža održi suva i čista: spoljašnji sloj koji dozvoljava koži da diše, jedinstven sistem za upijanje tečne kake (veličine 1 do 3) i specijalni Aloe Vera losion sa efektima hidratacije i zaštite.

Ultra tanka – Inovativna Dry MAX tehnologija omogućava najbolju preraspodelu superupijajućeg gela tako da Premium Care pelena može biti i do 20% tanja i udobnija, a da jednako efikasno štiti kožu vašeg mališana.

Ultra komforna – Svaka beba uživa u nežnom dodiru i zato je Pampers Premium Care napravljena od materijala mekog poput pamuka koji štiti vašu bebu. Sada sa novom, mekšom zadnjom stranom u veličinama od 1 do 4.

Ovde možete pogledati video o najnovijem proizviodu iz kompanije Pampers.

Ono što je takođe interesantno je nedavno istraživanje koje su organizovali Pampers Premium Care-a u saradnji sa Udruženjem pedijatara, a koje je donelo jedinstveni zaključak:

93,3% mama koristi pelene koje će sa sigurnošću obezbediti maksimalnu zaštitu i slobodu pokreta njihovih beba!

Lepa mama Lena i njen sin Vuk verni su korisnici Pampers proizvoda

75,6% mama je navelo da se obraća dečijim stručnjacima, imajući na umu važnosti saveta primljenih od strane odabranih osoba. Naravno, malu decu odvode kod lekara kad god se ukaže potreba. Otprilike polovina majki sprovodi rutinske mesečne preglede, a druga polovina traži medicinsku pomoć kad god njihovo dete pokaže znake bolesti.

Korišćenje pelena je bila još jedna tema koja je obrađena u studiji, znajući da sve mame imaju drugačije stanovište po pitanju zaštite od vlažnosti, kada je u pitanju osetljiva koža njihovih beba. 93,3% njih se složilo u vezi sa važnosti upotrebe proizvoda koji nudi maksimalnu zaštitu i potpunu slobodu pokreta kako bi bebe mogle da dožive svet s radošću.

Zaključke ovog istaživanja možete pročitati na FB stranici kompanije Pampers, Mamin svet.