Prati nas

Hot!

Pogledajte kako pijana pevačica daje intervju: Mojoj kćerki je tata dečko!

Malo se zapila (foto: wenn)

Malo se zapila (foto: wenn)

Jessica Simpson je očigledno dala sebi oduške, pre nego što je počela prava zabava, na desetom Teen Vogue Fashion University u Njujorku, čiji je bila počasni gost.

Pevačica i dizajnerka se u intervjuu jedva borila da poveže dve rečenice. Izgledala je nestabilno i kao da će se prevrnuti svakog časa. Uz grimase je pokušala da zamaže svoje stanje i da nas uveri kako se koncentriše na ono što govori. Ne možemo zanemariti ni sadržaj njenih izjava, koje su pljuštale iz njenih usta, bez razmišljanja.

Govoreći o svojoj ćerki Maxwell, prokomentarisala je: ”Trenutno je njen omiljeni komad odeće tatina majica. Što je čudno, jer sam ja uvek smarala da je romantično nositi majice svoga dečka. A Maxwell to i radi. Njen tata je njen dečko.”

”Uskoro ulazim u studio, a pored toga radim i mnoge druge zabavne stvari. Imam svoj studio u kući, pa mogu u isto vreme da budem sa svojom decom, koji mogu da me prate u pevanju. Ne kao pozadinski vokali, već samo da vrište.”, kroz smeh je odgovorila Jessica.

Pogledajte intervju.

https://www.youtube.com/watch?v=61ycKkJCQ0s

4 komentara

4 Comments

 1. lalallal

  21. 03. 2015. at 15:21

  o Boze…sramota me umesto nje.

 2. Bellagio

  21. 03. 2015. at 15:39

  Ovo je naravno spekulacija, ali cini mi se da je na zescim drogama.

 3. borg

  21. 03. 2015. at 16:11

  trezna, pijana, drogirana nije bitno, ona je prilicno glupava i nepovezana tako da su dve prosto prosirene recenice za nju veliki problem.

 4. pifi

  21. 03. 2015. at 21:09

  ja umireeem aaaaaa

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Hot!

To Top