Prati nas

Ponovo zajedno: Detalji pomirenja Ace Lukasa i Sonje

Vesti

Ponovo zajedno: Detalji pomirenja Ace Lukasa i Sonje

Par se pomirio u Turskoj na odmoru

Uprkos prijavi za nasilje u porodici i uvreda koje su letele sa obe strane, pevač Aca Lukas i njegova supruga Sonja Vuksanović odlučili su da obnove ljubav pre nego što su zvanično potpisali papire za razvod. 

Naime, kako saznaju domaći mediji, par je svoju ljubav obnovio na odmoru u Turskoj. Aca je hteo da vodi njihovu ćerku na letovanje sa sobom, a za to mu je trebao Sonjin potpis.

“Na papirima koje je trebala da potpiše pisalo je da je Lukas rezervisao luksuzan rezord u kojem sedam dana odmora staje oko 15.000 evra. Reč je o jednom o najnovijih kompleksa u okviru kojeg su akva-parkovi, zoološki vrt, sportski tereni i predivne plaže. Sonji se dopao taj kompleks i odmah je pozvala Lukasa da traži da i ona ide s njima. On je pristao, doplatio aražman i avionsku kartu”, rekao je izvor za Blic Scenu.

Na zajedničkom letovanju su se probudile stare emocije, a na pomirenje ih je naročito podstaklo to što je mala Viktorija bila oduševljena jer putuje sa mamom i tatom. Ipak, par je odlučio da svoje pomirenje krije od pojedinih prijatelja, jer su ih oboje svi savetovali da se ne mire.


2 komentara

2 Comments

  1. lulu

    12. 10. 2018. at 07:03

    A da je bukirao skroman apartman u Petrovcu na moru, ne bi pošla, niti bi se pomirila-je li? To tako zvuči.

  2. Kristina

    12. 10. 2018. at 12:24

    Da se covek ispovraca od ovo dvoje!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

To Top