Connect with us

Poseta jedanaeste Noći knjige premašila sva očekivanja


Knjige

Poseta jedanaeste Noći knjige premašila sva očekivanja

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

lagunina noc knjige

Posle velikog uspeha koju je Noć knjige ostvarila u junu ove godine, i ovog decembra, po jedanaesti put, organizovana je manifestacija koja promoviše kulturu čitanja. Noć knjige je održana u petak, 12. decembra od 17 sati do ponoći pod generalnim sponzorstvom Eurobank Srbija.

Izdavačka kuća Laguna je obezbedila popuste na svoja izdanja: za 1 kupljenu knjigu 25%, 2 knjige 30%, 3 knjige 35%, dok je popust na kupovinu 4 i više knjiga bio 40%.

laguna

Najviše su se tražili novi naslovi, a posetioci su se podjednako interesovali za domaće i strane autore, kao i za klasike. Naslovi koji su obeležili ovu „Noć knjige“ su definitivno Lagunini hitovi: „Preljuba“ Paula Koelja, „Kainov ožiljak“ Vladimira Kecmanovića i Dejana Stojiljkovića, „Spas 2“ Isidore Bjelice, „Romani“ Ive Andrića i „Frajront u Sarajevu“ dr Neleta Karajlića.

I ovogodišnja manifestacija „Noć knjige“ privukla je različite generacije, od najmlađih pa do onih u poznim godinama. Dobra organizacija i dostupnost podataka na sajtovima Lagune i knjižarskog lanca Delfi uticali su na veliko zadovoljstvo posetilaca koji nisu morali dugo da čekaju u redu. Brojni verni čitaoci već tradicionalno dolazili su sa dugim spiskovima knjiga koje su želeli da kupe.

Organizatori ovog svojevrsnog festivala knjige jesu izdavačka kuća Laguna i knjižarski lanac Delfi.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Loading...

Ostavite komentar

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ne propustite

To Top