Connect with us

Poznati italijanski dizajner: Jelena Karleuša je kao svetska rok zvezda

Vesti

Poznati italijanski dizajner: Jelena Karleuša je kao svetska rok zvezda

Poznati dizajner je prokomentarisao stajlinge naših najpoznatijih pevačica, ali Karleušine fotografije su mu se najviše svidele

Poznati italijanski dizajner Renato Balestra često gostuje u Beogradu. A ovog puta je od naših novinara dobio zadatak da prokomentariše stil najpopularnijih srpskih pevačica. Balestra je otkrio da mu se najviše sviđa Jelena Karleuša, ali je otkrio šta misli i o Ceci Ražnatović, Seki Aleksić i Dari Bubamari.

”Jelena izgleda veoma moderno i seksi, ali opet nepogrešivo elegantno. Izgleda kao da je svetska rok zvezda, a njeni stajlinzi uvek odaju utisak žene koja ima jak karakter. Verujem da je ljudi primete gde god da se pojavi, a kada gledam njenu sliku ne mogu da se oduprem utisku da su Srpkinje veoma zgodne i lepe žene s odličnim osećajem za modu”, izjavio je dizajner, pa potom prokomentarisao i Cecu, za koju nije mogao da poveruje da ima dva deteta.

”Teško mi je da poverujem da je majka dvoje odrasle dece, pogotovo jer izgleda veoma mladoliko. Dopada mi se kako joj stoji crna boja”, rekao je Renato za Alo, a potom je na red došla i Seka Aleksić.

”Volim da viidm naglašene obline na ženi, jer to je uvek seksi. Međutim, teško mi je da poverujem da jedna žena ima toliko pari cipela”, kroz šalu je rekao dizajner, kada je video Sekinu sliku koja je nastala u njenom garderoberu.

Međutim, Renato nije ima tako lepe reči i za Daru Bubamaru. Kada je video njenu sliku, kratko je prokomentarisao: ”Uljudnije je da prećutim, a ako baš moram da kažem, najjači utisak na mene je ostavila Karleuša, a ovaj stajling zaista ne bih komentarisao”.

Pročitaj ceo tekst
Oglas
Loading...
5 Comments

5 komentara

 1. lulu

  14/02/2018 at 9:16 am

  Renato Balestra ina 94 godine i njegovo ime nije uopšte bitno u svetu svetske mode. Tračaro, pa ne možeš ovako providno praviti od svog sajta portal JK. Preterano je ali baš preterano.

 2. kleo

  14/02/2018 at 1:32 pm

  pa lulu, neko ko je komentarisao karleusu je po default-u “poznat”, “najbolji” “najpoznatiji” ….
  to, sto je bio pozitivnji prema ceci mu bas i ne ide u prilog, ali je ovde cisto kao primer “objektivnog” zurnalizma.

 3. Daisy Duvall

  14/02/2018 at 1:58 pm

  dobro lulu ne budi tako zla. ne zaboravimo da ju je i stefano gabbana nahvalio, kako joj dobro stoji njegova FAKE haljina, a on je ipak neko i nesto u svetu mode.

 4. lulu

  14/02/2018 at 3:05 pm

  Ispravite me ako grešim molim vas, ali mislim da je od svih naših zvezda samo Soraja bila pozvana na D&G reviju i parti od njih lično ( pozivnica i sve njeno ime na njoj), Didi DJje sedela u prvom redu na NY fashion week na jednoj reviji i Boki 13 je uvek pozvan na revije Versace muške mode u Milanu. Samo za njih troje znam da su bili u prvom redu. Blogere mi ne računajte, samo poznate osobe.

 5. kuks

  21/02/2018 at 11:56 am

  Lulu,

  Ne blamiraj se svega ti.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top