Prati nas

Preminuo Boris Trivan

Vesti

Preminuo Boris Trivan

Srpski novinar i kolumnista Boris Trivan preminuo je iznenada danas u 40. godini na NOIZZ konferenciji na kojoj je bio jedan od glavnih govornika.

Poslednjih godina radio je kao glavni i odgovorni urednik sajta NOIZZ, a široj javnosti postao je poznat po liku Pokojne Mileve, koji je kreirao na internetu.

Boris Trivan je rođen u Zrenjaninu 1979. godine. Studirao je Filozofski fakultet u Beogradu. Pored arehologije kojom se bavio više od jedne decenije, velika ljubav su mu bili mediji i posebno društvene mreže. Bio je pionir komunikacija i marketinga na društvenim mrežama u Srbiji gde je svojim jedinstvenim duhom i stilom za kratko vreme stekao veliki uticaj. Napisao je više stotina kolumni i tekstova za brojne domaće medije. Bio je jedan od pokretača i predavača na Institutu za digitalne komunikacije u Beogradu.

Boris je svojim velikim talentom, profesionalizmom, svestranošću i strašću vodio portal NOIZZ koji je zahvaljujući njegovoj kreativnosti ubrzo nakon pokretanja ušao u sam vrh po posećenosti u Srbiji. Ono što je Boris uređivao svih ovih godna bilo je posebno popularno kod mladih i urbanih čitalaca.

Od njega su se oprostili i brojne poznate ličnosti, sa kojima je tokom karijere sarađivao i družio se.


5 komentara

5 Comments

 1. lulu

  26. 10. 2018. at 07:24

  Ovaj divni čovek me ne je nasmejavao do suza. Tragedija. Počivaj u miru.

 2. Ana

  26. 10. 2018. at 07:39

  Pa je li moguće??? Šta je u pitanju pobogu? Užas!!

 3. Daisy Duvall

  26. 10. 2018. at 09:26

  vidim da je i JK ostavila mnogo lep i duhovit tivt povodom njegove smrti. trebali ste objaviti komentar vase drugarice ovde u clanku.

  RIP divni Trivane :(

 4. kleo

  26. 10. 2018. at 14:34

  divan i obrazovan covek je umro dok mu ona boodala od karleuse postavi najogavniji komentar ikad! tracaro srami se sto podrzavas onaj sljam i srami se sto i njen komentar nisi postavila da ljudi vide to zlo u njoj. srami se!

 5. aaa

  26. 10. 2018. at 19:13

  Koji šok sinoć.
  Bio je prvo pero twittera, lik sa mnogo smisla za humor ali i smislom da kratko i jasno ubode poantu svega.
  Šteta, Trivane pokoj vjećni!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

To Top