Proleće je vreme za nove početke

Objavljeno: 22.03. 10:55

 

U proleće se budi priroda, pa tako ljudi, kao deo velikog eko sistema na planeti Zemlji. Ipak, kada ste u urbanoj sredini, velikoj metropoli manje dodira imate sa prirodom.

U slučaju da pak, niste ispunjeni i želite nešto drastično da promenite, proleće je idealno vreme jer ćete se uklopiti sa prirodom, a prirodan je uvek najbolji način da se bilo šta uradi. Ako znate šta biste promenili, a niste imali hrabrosti do sada, izvolite na delo. Ukoliko ne znate šta biste radili, ali niste srećni u sadašnjoj situaciji, menjajte što više stvari.

Na primer, ako do sada niste mnogo izlazili noću, krenite u provod, a ako jeste živite malo mirnijim tokom i pronađite zadovoljstvo u nečemu drugom. Ako ste do sada išli na pilates, počnite da trenirate boks. Ukoliko ste nervozni svakodnevno, probajte meditaciju. Ili ako vas već duže vreme mnogo nervira, na primer, prozor u vašoj kuhinji, prefarbajte ga u svoju omiljenu boju i ukrasite cvećem. Razmislite o svakoj stvarčici koja vam „zagorčava“ život i popravite je, ofarbajte ili izbacite. A veće promene, poput menjanja posla, partnera i životnog stanovišta morate donositi sami, ali možemo vam preporučiti proleće kao idealno godišnje doba za takve poduhvate.

Možda je najbolje za početak da proverite vaš nivo energije. Mi vam preporučujemo da rešite test, koji će vam otkriti da li ste spremno dočekale proleće ovde.

 

Loading...

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite komentar


Komentari koji sadrže vređanje i širenje mržnju, kao i netoleranciju biće obrisani. Ukoliko želite sličicu pored komentara, registrujte se na sajtu www.gravatar.com

severina2
Hot or not

Severinu žestoko iskritikovali zbor izbora haljine za crveni tepih

Severina Kojić pojavila se sinoć na jednom svečanom događaju u Zagrebu u haljini koja je izazvala mnogo komentara.