Prati nas

Prva fotografija Tamare Dragičević nakon porođaja

Foto

Prva fotografija Tamare Dragičević nakon porođaja

Lepa glumica nedavno je postala majka ćerkice Staše (foto: Instagram.com/tamaradragicevic)

Lepa glumica nedavno je postala majka ćerkice Staše (foto: Instagram.com/tamaradragicevic)

Poznata srpska glumica Tamara Dragičević, koju smo imali prilike da vidimo u mnogim popularnim filmovima i serijama, donela je na svet ćerku Stašu pre desetak dana.

Informacija o porođaju glumice brzo se proširila po društvenim mrežama, a koleginica Jelisaveta Orašanin je prva čestitala dolazak na svet male Staše preko društvene mreže Instagram.

A photo posted by Tamara Dragičević (@tamaradragicevic) on

Atraktivna glumica je do samog porođaja bila aktivna na društvenim mrežama gde je otkrivala napredovanje svog trudničkog stomaka, a takođe vrlo zanimljiva činjenica da je Tamara čak i u devetom mesecu posećivala javne događaje u Beogradu. Kao i svaka trudnica, Tamara je blistala tokom cele trudnoće, ali najsrećniji i najlepši dani joj tek predstoje jer se prvi put ostvarila kao majka.

Ponosni tata Petar Benčina sa nestrpljenjem je čekao ispred porodilišta da Tamara i Staša izađu, a nakon rođenja ćerkice organizovao je slavlje koje je trajalo do kasnih večernjih sati u jednom beogradskom lokoalu, kom su se pridružili brojni prijatelji i kolege, kao i rodbina.

Novopečena mama je već uveliko stigla kući i podelila zanimljivu fotografiju sa svojim fanovima po prvi put nakon porođaja, selfi bez trunke šminke u zanimljivoj i neobičnoj majici na kojoj piše “Držim liniju”.

Tamara i Petar prošle godine venčali su se na Adi Bojani u užem krugu porodice i prijatelja, a tokom priprema za venčanje glumački par je saznao da je zvezda Montevidea u trećem mesecu trudnoće.


Loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top