Prati nas

Sunovrat u ljubavi Tanje Savić: Ipak razvod!

Extra

Sunovrat u ljubavi Tanje Savić: Ipak razvod!

Ipak razvod! (foto: Hello)

Ipak razvod! (foto: Hello)

Tanji Savić nikako da krene na svim poljima! Taman kada je povratila nekadašnju popularnost i počela da radi kao nekada, dočekao ju je sunovrat u privatnom životu.

Izvor blizak pevačici, tvrdi da se popularna pevačica ipak razvodi. Iako je ranije bilo pomena o tome, sada su te priče sigurne, pa će Tanja za mesec dana biti slobodna, jer je i njen suprug Dušan shvatio da je, posle svega, razvod najbolja opcija.

Kako ne bi nagađali da li je to tačno, pozvali smo pevačicu, a ona nam je na ovu temu rekla sledeće: “Nemojte mi stajati na muku i molim Vas da me o me privatnom životu ništa ne pitate. Ne želim ništa da komentarišem i da od svega pravim zabavu za javnost”, rekla je kratko Tanja.

Podsetimo, poslednjih meseci se pisalo kako pevačica ima problema u braku, neki su tvrdili da je Dušan vara, dok su neki išli toliko daleko, da su pričali kako ga je u par navrata izbacila iz kuće.

S druge strane, poznatoj pevačici ide bolje nego ikada. Iako se pričalo da će se Tanja pojaviti na Pinkovom festivalu, Tanja je zakopala ratne sikire sa Sašom Popovićem i oni su ponovo u prijateljskim odnosima i ponovo sarađuju, pa će Tanja svoju novu pesmu ipak izvesti na Grandovom festivalu, što je svakako iznenadjenje za sve.

Kako saznajemo, pevačica se u toku jučerašnjeg dana sastala sa Popovićem i njeno pojavljivanje na Grandovom festivalu više nije upitno, ali dok u poslovnom životu doživljava procvat, pevačica nažalost u privatnom preživljava pravi sunovrat. I bez obzira na to što o svom razvodu očigledno ne želi da priča u javnosti, verujemo da će o tome tek biti priča.5 komentara

5 Comments

 1. N

  28/11/2014 at 2:12 pm

  Tanja Savic je bas postala popularna, svi pisu o njoj. Pink i Prva su se otimali da snimi pesmu za njih, pa se ipak odlucila za Prvu – Grand festival koji je humanitarni sto je za svaku pohvalu.

 2. Naninanajn

  28/11/2014 at 3:27 pm

  ostavlja je zbog incest a sa siskama

 3. Mladen

  28/11/2014 at 4:50 pm

  Pametna žena kada te vara baci ga napolje.Jebiga težko je od početka na kraju nekako čovjek preživi.Desilo se i meni jednaka priča.Žena me varala.

 4. boba

  28/11/2014 at 9:52 pm

  A sto je vara ?

 5. mexicans

  29/11/2014 at 7:51 am

  Vara je jer je ljubomoran na njen uspjeh. Jer je ona bila nesto sto on nece biti. Vara je jer jedino kao “muz tanje savic” moze da nadje lijepu prostitutku i otimacicu tudjih muzeva ( danas se cure pale na to ) . Drugacije, nijedna ga ne bi htjela.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top