Prati nas

Rimski i Corona produciraju novi album Tanje Savić

Muzika

Rimski i Corona produciraju novi album Tanje Savić

Nakon velikog uspeha pesama Oči boje viskija i Pogrešna adresa, Tanja Savić odlučila je da nastavi saradnju sa sve popularnijim rep i producentskim dvojcem Rimskim i Coronom, pa će joj tako ovi mladi momci raditi novi album.

Nekadašnja folk zvezda potpuno je promenila muzički stil u proteklih godinu dana, te njena muzika sada ima primese modernog pop zvuka i sve popularniji rnb tonova, za koje su zaslužni upravo ovi mladići.

“Tanja i Dušan su u Srbiji već neko vreme i istina je da ćemo raditi čitav njen novi album,” rekli su oni u nedavnom intervjuu i dodali da se ne osećaju krivim jer Tanja nije snimila duet sa Slavicom Ćukteraš.

“Ne verujemo da je zbog nas propao dogovor,” kažu oni nakon što se Ćukteraš medijima požalila da Tanja želi modernu pesmu. “Ništa od dueta sa Tanjom Savić, ona hoće moderan zvuk a ja bih “staru Slavicu” kao u pesmi “Zmija i žaba,” rekla je Slavica.

Inače, Rimski i Corona nedavno su izdali i zajednički album pod nazivom Supernova, koji već broji preko milion preslušavanja na YouTubu. Poslušajte neke od numera u nastavku.


2 komentara

2 Comments

  1. dzej-kej

    06. 12. 2018. at 16:31

    znaci corona toliko je jebozovan, neverovatno!

  2. Molly

    07. 12. 2018. at 17:12

    Jedva cekamo da cujemo jos 8 u nizu identičnih pjesama koju ova 2 prave ??

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Muzika

To Top