Prati nas

Ronaldo odveo devojku Georginu u rodno mesto

Foto

Ronaldo odveo devojku Georginu u rodno mesto

Georgina Rodriguez, koja je već neko vreme u vezi sa Cristianom Ronaldom, najboljim fudbalerom sveta, veoma je aktivna na Instagramu gde neretko deli privatne porodične trenutke.

Tako je objavila je fotografiju ispod koje je ostavila romatničnu poruku za svog dečka. Zaljubljeni par pozirao je u Maderi, Ronaldovom rodnom mestu, a Gerogina je svima želela da pokaže koliko je ponosna na Cristiana.

“Odjednom shvatiš koliko moćna može biti misao, san, kad živiš pozitivno i u nadi. Pre nekoliko dana, dok smo se opraštali od stare godine i dočekivali 2018. u Maderi, odveli su me u ulicu gde je odrasla moja ljubav. To je jedna od onih poseta koju pamtite. Fotografisali smo se pored njegove stare kuće, u kojoj je odrastao. Sećam se kako mi je pričao anegdote, osmeh mi je obuzeo lice kad sam ga zamislila tamo, Crisa kao dete kako satima šutira loptu,” pisala je ona zaljubljeno.


“To je posebno mesto, odiše nadom, puno je snova, truda i misli tako snažnih da su u jednom trenutku prestale da budu snovi i postale stvarnost. To naglašava važnost čistog uma i mirne duše kao i pozitivnog duha. Ne smemo dopustiti ljudima da nas ograniče ili kažu dokle možemo da stignemo, a ako to probaju, uvek moramo biti svesni da su to granice te osobe, a ne naše. Bilo je uzbudljivo videti mesto gde je legenda odrasla”, napisala je zaljubljena Georgina.


Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Foto

To Top