Prati nas

Saden Emini pravi rođendansku proslavu u Beogradu

Vesti

Saden Emini pravi rođendansku proslavu u Beogradu

Emina Jahović u januaru napuniće 37 godina, a veliku rođendansku žurku napraviće u Beogradu, što će finansirati njen izabranik Saden Saran.

Kako saznaju domaći mediji, on je već sakupio čitav restoran u samom srcu Beograda, kako bi Emina rođendan proslavila sa svim prijateljima i saradnicima.

’’Emina je dugo razmišljala gde bi početkom januara organizovala rođendansku zabavu. Do sada je stalno pravila u Istanbulu, zbog brojnih porodičnih prijatelja koje su ona i Mustafa imali iako je većina njenog društva  u Srbiji. Ovog puta je želela da promeni sve, jer je ova godina bila presudna, pa će rođendan proslaviti u Beogradu. Njenu odluku podržao je partner koji je preuzeo na sebe sve oko organizacije slavlja, koje se ponudio da sam finansira’’, rekao je izvor blizak pevačici za Blic Scenu, pa dodao:

’’Kako je reč o ekskluzivnom restoranu u kojem su cene daleko iznad proseka prestonice, Sarana ovaj luksuz može koštati do deset hiljada evra. Prema spisku zvanica, slavlju bi trebalo da prisustvuje oko sedamdeset zvanica. To su  brojni Eminini prijatelji iz javnog života Srbije sa kojima Emina već godinama sarađuje, ali i nekoliko Sadetovih prijatelja sa kojima je upoznao Eminu’’, priča izvor.

Kako otkriva izvor, osim organizacije ove proslave, Saden namerava da dragoj pokloni i velelepni poklon, ali o čemu se radi, čuva se u strogoj tajnosti.


1 komentar

1 komentar

  1. Nina

    06. 12. 2018. at 13:00

    Nije Saden, već Sadetin.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

To Top
Overlay