Prati nas

Seka završila ‘Lek za spavanje’!

Muzika

Seka završila ‘Lek za spavanje’!

Sekin 'Lek za spavanje' je skoro gotov! (foto: Facebook)

Sekin ‘Lek za spavanje’ je skoro gotov! (foto: Facebook)

Folk zvezda Seka Aleksić za malo više od mesec dana svoje fanove obradovaće novim albumom, kao što je i najavila u intervju za naš portal.

Radni naslov albuma je Lek za spavanje, a Seka je putem Facebooka otkrila sve detalje o novom materijalu.

“Dragi moji, vidim da dosta vas ima raznih pitanja o albumu… Evo kako stoje stvari… Skoro da je gotov, ovaj put sam radila sa potpuno novom ekipom: Jelena Trifunović, Saša Lazić, a od starih saradnika tu je Baša… Aranžmane rade Marko Cvetković i Aca Krsmanović… Otkupila sam autorska prava i od nekih grčkih pesama… Radni naziv albuma je “LEK ZA SPAVANJE” (a kako stoje stvari tako će i ostati) po pesmi koji je napisao Saša Lazić”, poručuje Seka i dodaje da još uvek nije odlučila za koga će izdati album.

“Što se tiče izdavača albuma, jos uvek nisam odlučila ništa, imam nekoliko opcija pa ona koja mi se bude učinila kao najbolja će presuditi! Novi album je drugačiji od svih dosadašnjih, lično meni se dopada što preovladava grčki melos koji jako volim… Sigurna sam da će se dopasti i vama… Planirani period izlaska albuma je u mesecu februaru! – zaključila je Aleksićeva, tako da njeni fanovi neće mnogo čekati na nove pesme i već sada mogu da krenu sa odbrojavanjem.”


3 komentara

3 Comments

 1. pixie

  13. 01. 2015. at 14:12

  Jedva cekam! :) Drago mi je da je promenila ekipu saradnika, prosli album nije bio dobar.

 2. El muchacho

  13. 01. 2015. at 17:11

  Prosli nije bio dobar, a ovaj ce biti jos gori. Dakle, sve ce pesme liciti na Chivas i Brodolom …

 3. edi

  14. 01. 2015. at 12:01

  Ona treba da se vrati saradnji sa Brajom koji je od nje i napravio to sto jeste. Koliko mogu da cujem Braja sad mozda radi i kvalitetnije pesme, (sudeci po Mirzi) nego sto je to pre bio slucaj.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Muzika

To Top