Prati nas

Šesti Shopping day sa Stilom u Immo outlet centru

Vesti

Šesti Shopping day sa Stilom u Immo outlet centru

immo

U petak, 6. decembra u Immo outlet centru održava se šesti po redu Shopping day sa Stilom.

Tokom celog dana posetioci Immo centra ostvariće dodatne popuste na već postojeće popuste, a pored toga biće u prilici da uživaju i u dodatnim sadržajima. Pozivamo vas da ovog meseca u`ivate u {opingu i popustima, ali i da u~estvujete u brojnim aktivacijama i postanete potencijalni dobitnik lepih poklona. Spremili smo vam akciju inspirisanu osamdesetim godinama prošlog veka.

Posetioci koji kupe modni detalj u stilu 80-ih, slikaju ga i ostave svoje podatke na štandu Stila imaju šansu da osvoje vredne poklone, a urednica StilBooka odabraće najbolji. Takođe, imaćete prilike da se družite i sa brojnim poznatim ličnostima koje će doći da podrže humanitarnu akciju prikupljanja pomoći za decu iz Centra za dnevni boravak i smeštaj dece ometene u razvoju iz Šekspirove ulice. Na štandu će se prodavati radovi ovih mališana i na taj način će se prikupljati sredstva koja će im omogućiti da nastave sa kreativnom radionicom.

Dok vi uživate u šopingu i zimskim popustima, za vašu dečicu smo pripremili niz zanimljivih aktivacija koje će ih zabaviti i ulepšati im hladne, zimske dane:

– Mađioničar 15 h

– Vreme darivanja (prvih 30 mališana koji na štand Stila donesu crteže na temu novogodisnji poklon koje žele od Deda Mraza dobijaju poklon-paketić)

 

Vidimo se tamo!

Loading...


Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top